28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriFlex Office Bahçeşehir'in yüzde 60'ı tükendi

Flex Office Bahçeşehir’in yüzde 60’ı tükendi

Flex Office Bahçeşehirile konforlu çalışma alanlarını ve bireylerin günlük ihtiyaçlarına cevap veren modern bir yaşamı bir araya getiren Dumankaya, sunduğu avantajlar ile Bahçeşehir bölgesinde, yepyeni ve yatırım değeri oldukça yüksek bir projeyi hayata geçiriyor. Sunduğu yatırım fırsatları ile Dumankaya güvencesini temsil eden projenin ön satış döneminde satışa çıkarılan ünitelerinin yüzde 60’ı tükendi. Kârını kısa bir süre içerisinde realize etmek isteyen pek çok yatırımcı, ön satış döneminin avantajlarından yararlanarak Flex Office Bahçeşehir’i tercih etti.

Bahçeşehir’de 38 katlı gökdelende bulunan 300 üniteden oluşan projede, home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer alacak bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir boyut getirecek olan proje, bireylere yoğunlaşarak çalışmak istediklerinde, 7/24 açık tutabilecekleri bir konforlu bir alan sunuyor.

“Flex Office Bahçeşehir, Dumankaya’nın yatırımcılarına sunduğu karlılığını bir kez daha kanıtladı”

28 Şubat 2015 tarihinde ön satış dönemine giren projede, satışa çıkarılan ve 101 bin TL’den başlayan home ofislerin daha şimdiden yüzde 60’ı tükendi. Tükenen home ofislerin tamamı Dumankaya İnşaat projeleri içerisinde daha önce konut veya ticari ünite sahibi olan kişilerce satın alındı.

Flex Office Bahçeşehir ile ilgili olarak, projenin bölgenin ihtiyaçlarına paralel olarak geliştirildiğinin ve bu durumun bir sonucu olarak da rekor düzeyde bir ilgi ile karşılaştıklarının altını çizen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Biz zaten Dumankaya olarak, bu bölgede çok kaliteli ve çevresine değer katan projeler yaptık. Dolayısıyla bölgeyi çok iyi bilen bir iç dinamiğimiz bulunuyor. Flex Office Bahçeşehir’in de bölgedeki ihtiyaçlar göz önüne alındığında, yatırımcıları için eşsiz yatırım fırsatları oluşturacağını düşünüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu ön satış döneminde karşılaştığımız tablo oldukça memnun ediciydi. Sadece Dumankaya İnşaat’ın projelerinde daha önce konut veya ofis almış yatırımcılar ile ilk etapta satışa çıkardığımız ünitelerin yüzde 60’ı daha ön satış döneminde tükenmiş oldu. Bu durum insanların Dumankaya projelerine olan güvenini gösteriyor. Flex Office Bahçeşehir de Dumankaya’nın yatırımcılarına sunduğu karlılığını bir kez daha kanıtlamış oldu” dedi.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI