16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFiyat artışından etkilenmemek için son 49 ev!

Fiyat artışından etkilenmemek için son 49 ev!

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Esenyurt’ta hayata geçirilen, “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da satışlar hızla devam ediyor. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Kasım ayının başından itibaren lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılan ilk etaptaki dairelerin tamamına yakını çok kısa bir süre içerisinde sahiplerini buldu. Şimdi ise projede lansman fiyatları sona eriyor ve bu fiyatların geçerli olduğu son 49 ev kaldı.

Projeye ilgi büyük

Projenin şu ana kadarki satış performansından memnun olduklarını ifade eden Tekfen Emlak Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger, “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Lansman fiyatları ile satacağımız son daireler sahiplerini bekliyor. Hızlı davranıp HEP İstanbul’dan önce konut alanlar hem daha uygun fiyatla daire sahibi olacaklar hem de daha çok kazanacaklar." diye konuştu.

Lansmana özel fiyatlar

1+1 daireler 193 bin TL

2+1 daireler 316 bin TL

3+1 daireler 412 bin TL’den satışa sunuldu.

Lansmana özel ödeme kolaylığı

HEP İstanbul proje müşterileri çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi onlara lansmana özel ödeme kolaylıkları da sunulacak. %5 peşinat veren ve %50 kredi kullanan müşteriler, kalan tutarı 3 eşit taksitte Mart 2015, Mart 2016 ve Mart 2017’de ödeyerek ev sahibi olabilecekler.

HEP İstanbul nerede

Bölgesinin en değerli lokasyonunda yer alan HEP istanbul, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü ve ilçelerinin kesiştiği kavşak noktasında konumlanıyor. Proje, E-5 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği  noktada yer alırken, metrobüse yürüme mesafesinde olmasıyla büyük ilgi görüyor. Proje ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.

İletişim

hepistanbul.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI