23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerFinans merkezinin modern mimariyle buluşması

Finans merkezinin modern mimariyle buluşması

Quant Residence stresten uzak, konforlu ve avantajlı bir yaşam alanı sunuyor. Projenin lüks olarak görülmesi ön yargısını da kırılması amacıyla avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri geliştirilmiş. Bu sebeple mesela sıfır faiz, 90 bin TL peşin ve kalanı 12 veya 24 ay vade gibi satış alternatifleri sunuluyor.

Kraton İnşaat tarafından Ümraniye Şerifali’de  İstanbul Finans Merkezi’nin yakınında konumlanan Quant Residence, moden mimari çizgisi, ferahlığı ve şehrin stresine karşı sunduğu kat bahçeli daire alternatifleri ile dikkat çekiyor. “Hareketlilik” anlamına gelen Quant Residence'ın sınırlı sayıdaki bazı daireleri 30 – 35 metrekarelik, yüksekliği 6 metre olan bahçe terasları bulunuyor. Panoramik şehir manzarasının izlenebileceği projede; açık yüzme havuzu, fitnesscenter, spa, buhar odası, çocuk oyun parkları, 24 saat güvenlik hizmeti ve 3 kat kapalı otopark hizmetleri yer alıyor. 

Bu proje ilk göz ağrısı
Tamamlanmasının ardından 30 bin kişiye istihdam sağlayacağı öngörülen İstanbul Finans Merkezi’ne olan yakın konumu sebebiyle, bu bölgede çalışacak kesimin ve yatırımcıların ilgi odağı olan Quant Residence markalı konutta Anadolu Yakası’na odaklanan Kraton İnşaat’ın Şerifali’de hayata geçireceği ilk proje olma özelliğini taşıyor.   İnşaatına Mayıs 2013’te başlanan, 16 katlı residence ve 6 katlı ofis bloğundan oluşan projede; 66 metrekare 1+1, 110 metrekare bahçe katlı 1+1, 135 metrekare 2+1, 150 metrekare 3+1, 210 metrekare dubleks ve bahçe dubleks ile 280 metrekare 4+1 penthouse olmak üzere 6 tip daire seçeneği bulunuyor.

"İşine yakın konum arayanlara ulaşmak istedik"

Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Meriç, markalı konutta iddialı olduklarını ve bu konuda tüketicinin yaşam standartlarını ön planda tuttuklarını dil getirerek bu anlamda proje hayata geçmeden önce bölge ve konsept ile ilgili bir çok araştırma yaptırdıklarını belirtti. Meriç, “İstanbul Finans Merkezi inşaat sektörü kapsamında İstanbul ve özellikle de Anadolu Yakası açısından çok önemli bir adım oldu. “Markalı konut projeleri” üzerinde durmamızın en büyük nedenini bu tip projelerle doğacak veya revize olacak yaşam alanları için oluşacak talep oldu. Bu talebe cevap niteliğinde projelere imza atmak Kraton İnşaat olarak bizim açımızdan önem taşıyor. 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI