28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriFethiye Ahat Evleri”nde satışlar devam ediyor!

Fethiye Ahat Evleri”nde satışlar devam ediyor!

Körfez İnşaat tarafından Muğla Fethiye Taşyaka mahallesinde yapılan Ahat Evleri, 3,557 metrekare alan üzerine 5 blokta 29 daireden oluşuyor. 2013 yılı mart ayıyla satışlarına başlanan projede satışlar devam ediyor. Ahat Evleri deniz ve amaz ile Fethiye'nin Taşyaka bölgesinde bulunan ING dağ manzaralı. Ahat Evleri konfor ve bir huzur ve sakin bir hayat sağlamak.

“Proje hakkında”

Körfez İnşaat tarafından Muğla Fethiye Taşyaka mahallesinde yapılan Ahat Evleri, 3,557 metrekare alan üzerine 5 blokta 29 daireden oluşuyor. A,B,E blokta 6 daire, C Blokta 8 daire ve C Blokta 3 dairenin bulunduğu Ahat Evleri’nde 85 metrekare ile 180 metrekare arasında 2+1’den 6+1’e kadar değişik tiplerde konutlar bulunuyor.

“Fiyat”

2+1 bir dairelerin yeraldığı konutlardan oluşan proje 130 binden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tüm bankalardan konut kredisinin kullanılabildiği Ahat Evleri’nde satışlar devam ediyor.

“Donatılar”

Deprem yönetmeliğine uygun olarak, statik ve zemin etütleri yapılan Ahat Evleri’nde konutlarda özel tasarım mutfak kullanıldı. Ahat Evleri’nde ayrıca tüm dairelerde güneş enerjisi sistemi bulunmaktadır. Projede B,C ve D bloklara ait ortak yüzme havuzu bulunuyor.

“Konum”

Ahat  Evleri, projesi  Muğla’nın  Fethiye ilçesinde Taşyaka mahallesinde yer almaktadır. Ahat Evleri, toplu tasıma güzergâhına 100 metre mesafede, Çalış Plajı’na ve Ölüdeniz Plajı’na 6 km, şehir merkezine 2 km, en yakın market ve alışveriş merkezini 100 metre ve otogara 900 metre mesafede yapılıyor.

Ahat Evleri İletişim:

Web: http://korfezhouses.com

Tel: 0 252 613 45 55

Eren Aşnaz/http://emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI