29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaFırsat ProjeleriEvre Gedizler’de yüzde 12’ye varan indirim fırsatı!

Evre Gedizler’de yüzde 12’ye varan indirim fırsatı!

Gedizler Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirilen Ev’re projesi, birbirinden kazançlı üç fırsat kampanyasında %12 ye varan indirimler ve ödeme kolaylıkları sunuyor.

Evre Gedizler kampanyalı ödeme seçenekleri!
Evre Gedizler kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında üç ayrı seçenek yer alıyor.
Fırsat 1
Konut almak için şimdi fırsat zamanı diyenleri hedefleyen kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50’sinin peşin, kalan yüzde 50’nin de sıfır faiz ile 36 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor.
Fırsat 2
Yüzde 10’u peşin, geriye kalan rakamın yüzde 20’si Ekim ayında, yüzde 20’si Mayıs 2015 tarihinde, kalan yüzde 50’lik kısım da banka kredisi ile ödenebiliyor.
Fırsat 3
Daire fiyatının yüzde 25i peşin, yüzde 75’lik kısmı için de cazip faizli banka kredisi ile ödeme imkanı sunuluyor.

1+1 daire fiyatları 182 bin TL’den başlıyor
Dairelerin büyüklükleri 45 ile 221 metrekare arasında değişiyor. Normal kat ve bahçe dubleksleri olmak üzere 14 ayrı tipte dairenin yer aldığı Evre Gedizler projesinde 1+1 daireler,182 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlk etap 1 yıl sonra teslim
55 bin metrekare arazide gerçekleştirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alandan oluşuyor. Çevreye ve doğaya önem veren Ev’re projesinin konsepti, arsasında bulunan 35 yıllık fıstıkçamı ağaçlarına göre projelendirildi.
Evre Gedizler projesinin ilk etabının teslim tarihi olarak 1 yıl sonrası öngörülürken, yaşam alanlarıyla birlikte 28 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek ikinci etap çalışmalarına ise gelecek yıl başlanacak.

Sancaktepe’nin yatırımdaki artıları
Ev’re projesine ev sahipliği yapan Sancaktepe’nin yatırımcıları cezbedecek pek çok artıları bulunuyor. Bölgedeki metro çalışmaları, 3.köprünün tüm bağlantı yollarının Sancaktepe’den geçecek olması ve 4 bin 100 yataklı şehir hastanesinin kurulması gibi önemli projeler bölgenin önemini her geçen gün artırıyor. Aydos Ormanları’na da komşu olan Sancaktepe temiz havasıyla da cazibe merkezi.

Evre Gedizler sosyal donatıları
Ev’re projesi yaşamınıza değer katacak, hayatınızı renklendirecek özel çözümler sunuyor. Çok amaçlı spor alanları, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava plates alanı, fitness, sauna, vitamin bar, 550 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, yapay göl, botanik bahçesi, yaş gruplarına göre çocuk oyun alanları, havuz cafe, kapalı/açık otopark alanları sözkonusu özel çözümlerin başında geliyor.

Proje Künyesi
Proje adı:  Evre
Firma:  Gedizler Yapı
Arsa alanı:  55 bin metrekare
İnşaat alanı:  81 bin metrekare
Yatırım bedeli:  250 milyon TL
Daire sayısı:  443
Daire büyüklükleri:  55-167 metrekare
Daire tipleri:  Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1
Gedizler Yapı Evre nerede: Sancaktepe
Gedizler Yapı Evre fiyat:  1+1 daireler 182 bin TL’den başlıyor
Gedizler Yapı Evre teslim tarihi:  İlk etap Eylül 2015
Gedizler Yapı Evre satış ofisi iletişim
0 216 311 88 00
www.ev-re.com

Gedizler Yapı Evre projesine nasıl gidilir?


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Ev're Gedizler

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI