27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriEvre Gedizler'de bayram kampanyası devam ediyor 'önce otur sonra öde'!

Evre Gedizler’de bayram kampanyası devam ediyor ‘önce otur sonra öde’!

Evre Gedizler projesi  Sancaktepe'de  markalı konut projelerinin yer aldığı lokasyon olan Samandıra'nın  merkezezinde,55 bin metrekare arazi üzerine dört ana blokta 443 daireden oluşuyor.Evre Gedizler projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Daire büyüklüklerinin 45 metrekare ile 198 metrekare arasında değiştiği Evre Gedizler projesinin yatırım bedeli ise 250 milyon TL civarında.

'Evre Gedizler fiyat ve ödeme kampanyaları'

Bayram kampanası dahilinde devam eden özel ödeme koşulları :

1.kampanya  %5 peşinat,  Ekim 2014’te %10, Ocak 2015’te %10 ödeme ile devam ediyor; ödemenin %75’lik kısmı ise banka kredisi taksitlerine bölünüyor ve ödemeler Nisan 2015’te gerçekleşecek olan ev tesliminden 3 ay sonra başlıyor.

 2. kampanya ise %50’ı peşin %50’ı 0 faizli 50 ay vadeli taksit fırsatından oluşuyor.

EVRE’DE DAİRE FİYATLARI

Stüdyo daireler 157 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler 217 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 367 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 567 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 677 bin liradan başlıyor.

‘Evre Gedizler nerede’

Metro, 4100 yataklı şehir hastanesi, Türkiye’nin sayılı eğitim kurumları ve 3. Köprü yatırımlarından en fazla etkilenecek bölge olan Sancaktepe’nin yıldız projesi EVRE, hem konumu hem de tüm malzemelerde kendini gösteren kalitesiyle göz kamaştırıyor. Metro ve şehir hastanesine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 15 dakika mesafede olan EVRE konutlarının, yatırımcıların ilgisini böyle kolayca toplamasının bir başka sebebi de projenin arkasındaki Gedizler markası.

'Yeşile saygılı proje'

 25 yıllık geçmişe sahip otomotiv firması Gedizler,  ağaçlara saygılı, yeşiliyle göz kamaştıran projesi Ev’re ile markalı konut sektöründe çıtayı yükseltiyor. Aydos Ormanları’na komşu EVRE konutları, bölgenin yeşil doğası ve temiz havasını da içinde barındırıyor. Mimarisiyle, ferah bir yaşam alanı sunan, dört cephesi açık ve güneş ışığını çok iyi alan EVRE konutlarında her kat, bahçede yeşillikler arasında yaşıyormuş hissini veriyor.

‘Evre Gedizler sosyal donatıları’

EVRE konutları,  meyve ağaçları, onlarca çeşit bitki ve yapay su alanları bulunan botanik bahçesi, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru,  bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı,  fitness,  vitamin bar, sauna, 550 m2 açık yüzme havuzu,  çocuk havuzu, yapay göl, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı/açık otopark gibi hayatı kolaylaştıracak doğal ve sosyal yaşam alanlarıyla da sakinlerine, mutlu ve yeşil bir yaşam alanı sunuyor.

Tamamlanmış gerçek yapının içinde düzenlenen örnek daireler, EVREkonutlarını yakından tanımak isteyen müstakbel sakinlerini ve yatırımcılarını bekliyor…

Proje Künyesi
Proje adı:  Evre
Firma:  Gedizler Yapı
Arsa alanı:  55 bin metrekare
İnşaat alanı:  81 bin metrekare
Yatırım bedeli:  250 milyon TL
Daire sayısı:  443
Daire büyüklükleri:  55-198 metrekare
Daire tipleri:  Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
Gedizler Yapı Evre nerede: Sancaktepe
Gedizler Yapı Evre fiyat:  147 bin TL’den başlıyor
Gedizler Yapı Evre teslim tarihi:  İlk etap Nisan 2015
Gedizler Yapı Evre satış ofisi iletişim:
0 216 311 88 00
www.ev-re.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI