28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerEvora İstanbul'da 230 bin TL'ye ofis sahibi olabilirsiniz

Evora İstanbul’da 230 bin TL’ye ofis sahibi olabilirsiniz

Teknik Yapı güvencesiyle Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul 850 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 44 blok ve 5 bölgeden meydana gelen Evora İstanbul”da A parselde 1+1 dairelerin tamamı satıldı. Tuzla'da hayata geçenEvora İstanbul'da yaşam başladı sıra ticaretin başlamasında.

Fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor

Evora İstanbul'da 44'ü dükkan, 7'si ofis, 1'i ise özel ortaöğretim okulu,  toplam 52 adet ticari birim açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor. Evora Cadde'de dükkanların fiyatları, 530 bin TL ile 5 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. Ofisler ise; 230 bin TL ile 380 bin TL arasında değişiyor.  Ortaöğretim okulunun fiyatı ise;10 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. açıklandı. 

 Evora İstanbul’da yaşam

3 ayrı alışveriş caddesinin yanında squash’tan spa’ya eksiksiz hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Shuttle hizmeti sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları bulunuyor. Açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları ve sosyal-kültürel daha birçok Evora İstanbul’da sizi bekliyor.

Açık arttırma usulü ile satışta 

Evora İstanbul'un ticari birimleri 27 Kasım 2014 Perşembe günü saat 15.00'da Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek. 

 
Evora İstanbul İletişim Bilgileri:

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI