20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEvini Yenileyene Müjde!

Evini Yenileyene Müjde!

Türkiye’nin en yaygın yapı marketi olma hedefiyle yola çıkan DİZAYN’IM Mağazaları, , ev yenilemede ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir arada sunan, geniş ürün yelpazesi ve toptan fiyatına perakende satışlarıyla büyük ilgi gören ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını Başakşehir’de açtı. 
 
“Benim Evim, Benim Dizayn’ım” sloganıyla, mahallelerde özellikle kadınların ev yenileme, dekorasyon, ufak tadilat ihtiyaçlarına özgün, pratik ve hesaplı bir şekilde  cevap vermeyi amaçlayan ve ilk mağazası ile büyük ilgi gören “DİZAYN’IM”   6 Mayıs Salı günü yapılan açılış töreni ile ikinci mağazasını Başakşehir’de açtı.
 
Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, Başkan Yardımcısı Adil Mirmahmutoğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Tüzmen, Hilmi Güler ve Mustafa Açıkalın’ ın hazır bulunduğu açılış, yönetim kurulu üyeleri ve  Başakşehir Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Uysaltarafından yapıldı.  
 
%100 yerli sermaye ile kurulan DİZAYN’IM mağazalarında hedef 5.000 kişiye istihdam
 
“Mahalle ekonomisine katkı yapacağız, bin mağazaya ulaştığımızda 5 bin kişiyi istihdam edeceğiz”
 
Mir Holding Yönetimi Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, kaybolan 
mahalle kültürünü yaşatmaya katkı sunmanın yanı sıra,   mahalle ekonomisine de katkı yapacak yeni bir konseptle bu alana giriş yaptıklarını,  Dizayn'ım adlı kaliteli ve ucuz yapı market/ev yenileme zincirlerinin ağırlıklı bayanlara ve profesyonellere hitap edeceğini belirtti.  “ Toplam alan büyüklüğü 300 ila 600 metrekare arasında olacak bu mağazalarla, ilk etapta 10, ardından 100, devamında da 500 ve 1000 şube psikolojik sınırını aşmayı hedefliyoruz. 1000 adet rakamına ulaştığımızda toplamda 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız" diye konuşan Mirmahmutoğulları, "Her mağaza için rafların içinde ki ürünler dâhil 1 milyon liralık yatırım ön görüyoruz. Mağaza başına 3 milyon liralık ciro hedefliyoruz. En ucuz bizde olacak diye bir iddiamız yok. Müşteride kaliteyi değerinde aldığı hissi uyanmalı" dedi.  
 
5.000 çeşit ürün
 
Mağaza raflarında 5 bin, dijital raflarda 50bin ürün yer alacak !!
Mağazalarda, raflardan, 13  ana kategori ve  112 alt kategori de, 5000 çeşit ürün alınabilecek. Ürünlerin tamamı TSE ve elektrikli ürünler CE belgeli olacak. Standart dışı, risk barındıran ürünler bulunmayacak.  Dijital mağazada ise, 50.000 çeşit ürün sergilenecek ve pek çok banyo,  mutfak ve WC alternatifleri olacak. Dijital mağazadan piyasa fiyatlarının altında, pek çok ürün temin edilebilecek.
 
Dünyada benzeri olmayan innovatif ürünler satışta
 
Dünyada eşi benzeri olmayan, Dizayn Grup Ar-Ge çalışmaları sonucu üretilmiş yaşamı kolaylaştıran, enerji tasarrufu sağlayan benzersiz ürünler dikkat çekiyor…
 
Teknolojik fakat kullanımı kolay birçok değişik ürün sadece bu mağazalarda satışa sunuluyor. 43 m2ye sığdırılmış olağanüstü konforlu anne, baba ve 2 çocuğun konforlu ve şık bir şekilde yaşayabileceği ev modeli de birçok ailenin m2 sorununa çözüm getirecek cinsten. Bunun yanısıra DİZAYN’IM mağazalarında görevli mimarların simülasyon teknolojisi ile evinizi, odasınızı, banyonu mağazada tasarlayıp, bütçesini çıkartıp dilerseniz evinize uygulatabiliyorsunuz.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI