27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriEvimiz Kocaeli'nde 70. yıla özel tarihi kampanya fırsatları!

Evimiz Kocaeli’nde 70. yıla özel tarihi kampanya fırsatları!

'Son 10 ay'

 
Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat tarafından geliştirilen Evimiz Kocaeli projesinde son 10 aya girildi. Yüzde 70’inin satışı tamamlanan, aileler için keyifli bir yaşam alanı, yatırımcılar için önemli kazanç fırsatı sunan 936 konutluk dev projede kalan konutların satışı tüm hızıyla devam ediyor.
 

'Tarihi kampanya fırsatları'

 
·        Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen, teslimine sadece 10 ay kalan projede, yüzde 0.50 oranlı özel indirimli kredi faizi ya da vade farksız 30 ay eşit taksit ödeme imkanıyla ev sahibi olabilmek mümkün.
·        Yüzde 70’inin satışı tamamlanan Kocaeli’nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde ayrıca çok avantajlı ve taksitli peşinat ödemesi seçeneği de bulunuyor.
 

'2 Eylül'den 2 Ekim'e'

 
Pekdemir İnşaat’ın 2 Eylül itibariyle başlayıp 2 Ekim’e kadar devam edecek olan ve sadece 30 gün geçerli olacak sonbahar kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Banka kredisi kullanmak isteyene olduğu kadar, banka kredisi kullanmak istemeyene de avantajlı seçenekler sunulan kampanya, bugüne kadar gerçekleştirilen en iddialı kampanya olma özelliğine sahip.
 

 Mert Pekdemir: Tarihi kampanyada tarihi fırsatlar

 
Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “70’inci yıl gurur projemiz” diye tanımladığı Evimiz Kocaeli’nde başlattıkları Sonbahar Kampanyasının, bugüne kadar gerçekleştirdikleri en iddialı kampanya olduğunu vurgulayarak, “Kocaeli halkının ve yatırımcıların bu projenin bir parçası haline gelmelerini sağlamak amacıyla, bugüne kadar farklı seçenekler sunduğumuz pek çok kampanya yaptık. Ama bu kampanya, sunduğu fırsatlarla bugüne kadarki kampanyaların ötesine geçen, en cazip fırsatlara sahip kampanya olacak” dedi.
 
Özellikle banka kredisi kullanacak olanlar için sağlanan yüzde 0.50 kredi faiz oranının, Türkiye’de pek rastlanmayan, piyasa oranlarının çok altında, özel bir faiz oranı olduğunu belirten Pekdemir, Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olmak isteyenler için bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğuna işaret etti.
 

'Kredi kartı kullanmak isteyenlere 30 eşit taksitte ödeme imkanı'

 
Banka kredisi kullanmak istemeyenlere de vade farkı olmaksızın, peşin fiyatına 30 eşit taksitte ödeme imkanı sunduklarını ifade eden Pekdemir, peşinat ödemelerinde de çok avantajlı ve taksitli ödeme imkanı sağladıklarını söyledi.
Bu kampanyanın sadece 30 gün süreceğinin ve 2 Ekim’de sona ereceğinin altını çizen Mert Pekdemir, “Pekdemir İnşaat’ın 70 yıla uzanan kalite anlayışı ve güveniyle inşa edilen, teslimine sadece 10 ay kalan bu büyük projede ev sahibi olmak isteyen aileleri ve yatırımcıları bu fırsatı iyi değerlendirmeye çağırıyoruz. Bu fırsat bir daha gelmeyebilir. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize davet ediyoruz. Satış ofisimize gelenler örnek daireyi de görüp inceleyebilirler” dedi.
 

 'Temmuz 2015’den itibaren teslimlere başlanacak'

 
İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu projede, inşaat çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor. Tüm blokların kaba inşaatının tamamlanıp ince işlerin devam ettiği projede bazı blokların camları takılıp dış cephe boyaları bile yapılmış durumda.
 

'Temmuz 2015'te teslim'

 
Pekdemir güvencesiyle, Kocaeli’nin yıldızı parlayan bölgesi Başiskele’de rekor bir hızla inşa edilen ve özellikle aileler için eşsiz bir yaşam alanı sunan proje bir bütün olarak Temmuz 2015 tarihinde tamamlanmış olacak ve sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
Kaliteye ve zamanında teslime verdiği önemle tanınan Pekdemir İnşaat’ın “70. yıl gurur projesi” olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli’nde Haziran 2013 tarihinde başlayan inşaat çalışmaları, yaklaşık 500 işçinin yoğun çalışmasıyla rekor bir hızla devam ediyor. Projedeki inşaat çalışmalarının seyri, her ay çekilen hava fotoğraflarının yayınlandığı projenin evimizkocaeli.com adresli web sitesinden düzenli izlenebiliyor.
 

'150 Milyon lirayı bulan yatırım değeri'

 
122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak.
Evimiz Kocaeli’nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 111 bin liradan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.
 

'Evimiz Kocaeli: Ailece yaşam için ideal'

 
Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.
 

'Herkese hitap eden sosyal tesisler'

 
Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.
 
2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7×24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.
 
Evimiz Kocaeli İletişim Bilgileri:

90 262 323 7000

 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI