28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEv sahibi olmak için sadece yüzde 1 peşinat yeterli

Ev sahibi olmak için sadece yüzde 1 peşinat yeterli

Markalı konut projeleri her gün yeni bir kampanya düzenlerken, tüketicilerin düşük peşinat ile konut sahibi olmasına olak veren kampanyalar, ev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Markalı bir konut projesinde yerinizi alırken, cebinizden çok yüksek peşinat bedeli çıkmıyor. Böylece peşinat biriktirmenize gerek kalmadan, aylık taksitlerinizi ödeyerek ev sahibi olabiliyorsunuz. Ev alırken yüksek peşinat ödemek istemeyenler için, sadece yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmaya olanak sağlayan konut projelerini derledik. İşte o projeler…

Manzara Adalar 

İş GYO imzası ile Kartal'da yükselen Mazara Adalar projesinde, lansmana özel fırsatlar sürüyor. 975 konuttan oluşan proje, sahip olduğu Adalar manzarası ile fark yaratıyor. Fiyatların 267 bin 700 TL’den başladığı projede yüzde 1 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. Peşin alımlarda yüzde 8 indirim imkanın bulunduğu projede, 36 ay vade farksız taksit imkanı da bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ağaoğlu My Towerland

Ağaoğlu Şirketler Grubu birçok projesinde yüzde 1 peşinat ile ev sahibi yapıyor. Bu projelerden My Towerland Ataşehir'de yükseliyor. Hemen teslim fırsatı ile satışta olan projede, 1+1 dairelerin tamamı tükendi. 2+1 dairelerin fiyatları ise 754 bin TL'den başlıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ağaoğlu My Home Maslak

İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Maslak'ta inşa edilen proje, sahip olduğu avantajlı konumu ile fark yaratıyor. My Home Maslak TEM Otoyulu'na ve 2. köprüye bağlantısı ile bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlıyor.  Hemen teslim fırsatı ile satışta olan proje 571 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM ÇİN TIKLAYINIZ

 

Allure Tower

Doruk GYO tarafından İstanbul Avcılar'da yükselen Allure Tower ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşinat imkanı sunuyor. 400 konuttan oluşan proje, merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Soyak Evostar

Soyak Yapı tarafından, hayata geçirilen Evorastar projesi  İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Hemen teslim fırsatı ile satışta olan projede, 2+1 daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor. Projede konut bedelinin yüzde 1'ini peşin ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yıldız Park Modern

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup ortak girişimi tarafından, Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde yükselen Yıldız Park Modern projesinde, 1+1 dairelerin tamamının satışı gerçekleşti. Projede 2+1 daireler 359 bin TL'den başlayan fiyaatlarla ev sahibi olabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI