20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriEssenora'da cazip fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz

Essenora’da cazip fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz

Bir  Kentsel Dönüşüm Projesi Essenora, toplamda 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Projede yer alacak daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 207 metrekare, Teras Evler ise 147 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor.

Essenora nerede?

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen proje Maslak ve Levent'e 7 dakika, Haliç'e 5 dakika, FSM Köprüsü'ne 7 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 10 dakika mesafede yer alıyor. Proje Taksim'e ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Sosyal donatı alanları

Gaziosmanpaşa Essenora projesi içerisinde fitness merkezi, çok amaçlı spor alanları, çocuk oyun alanları, mini spor alanları, hamam, sauna, buhar odası, cafeler, restaurantlar ve 4 mevsim açık-kapalı adet yüzme havuzları mevcut. Ayrıca kuru temizleme, kuaför, mini butikler ve eczane gibi günlük ihtiyaçların karşılanacağı hizmetler de projede yer buluyor.

'Önce insan'

 Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya yaptığı açıklamada, 'önce insan' dediklerini vurgulayarak “Şehirleri, yaşam alanlarını marka haline getirecek olan en başta, o alanda yaşayan ve yaşayacak insanlardır. Yaşam alanı sakinleri, alışveriş yapmak istediklerinde hemen evlerinin yakınındaki alışveriş mağazalarına uğrayabilecek, huzurla kahvelerini yudumlayabilecekler. Projemizin en önemli özelliklerinden birisi, rezidans kalitesinde daireler ile yemyeşil bir doku içinde, kendi bahçeleri olan villa alternatifleri arasında tercih yapılabilecek olmasıdır.”dedi.

Essenora'da güncel fiyatlar

1+1 daireler 298 bin TL'den

2+1 daireler 404 bin TL'den

3+1 daireler 559 bin TL'den 

4+1 daireler 877 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Teras evler fiyat listesi

2+1 daireler 886 bin TL'den

3+1 daireler 1 milyon 129 bin TL'den

4+1 daireler 1 milyon 293 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Essenora projesinde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ile daire alabilirsiniz. 

Essenora projesinin teslim tarihi

Projenin anahtar teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması bekleniyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI