16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriESSA Flora'da metrekare fiyatları 4100 TL'den başlıyor!

ESSA Flora’da metrekare fiyatları 4100 TL’den başlıyor!

16 dönüm arazi üzerine yükselen ESSA Flora Ikea, Buyaka, Real ve Meydan AVM gibi alışveriş noktalarının ve birçok eğitim kurumunun yakınında yer alıyor.

Her penceresinden orman manzarası görülen Essa Flora’da iki adet ortak havuz, çocuk parkı, yürüme ve bisiklet yollarının yer alırken,  her dairenin de kendine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor.

Projede, bloklar özel yollarla ormana bağlanıyor. Salonlar, yatak odaları, çocuk odaları ve çalışma odalarının ormana bakacak şekilde projelendirilmesi Essa Flora Evleri’nin en önemli ayrıştırıcı faktörü olarak göze çarpıyor.

Mutfaklarda Linea Decor ve Franke, banyolarda Kale, beyaz eşyada ise Siemens ürünlerinin kullanıldığı Essa Flora’da,2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, bahçe katı, orta kat ve çatı dubleksi şeklinde tasarlanmış.

Essa Flora’da Fiyatlar

Essa Flora Evleri’nde fiyatlar 4100 TL/ m2’den başlıyor. Ekim ayına özel fırsatların sunulduğu projede 645.000 TL- 1.645.000 TL fiyat aralığında satışa çıkarılan daireler için anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Essa Flora Nerede?

Essa Flora Çekmeköy projesi; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Bağaziçi Köprüsü’ne 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Çekmeköy Essa Flora Evleri İletişim

Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI