28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerEskidji Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu

Eskidji Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu

Eskidji Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da düzenlenen Bölge Ortaklığı Toplantısında, 2014 yılının en başarılı ofisleri ödüllendirildi. 28 ildeki 77 Bölge ortaklığının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde 4 ödül ve 2 plaket ile en çok ödül Ankara’ya geldi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, 2014 Yılı “Kiralamada Ciro Birincisi”, “Kiralama Gelir İkincisi”, “Satışta Ciro İkincisi” ve “Satışta Adet Üçüncüsü” ödüllerine layık görüldü. Ödüllerin yanı sıra “Gayrimenkul Müzayedelerinde Müşteri Yönlendirme Oranı En Yüksek Ofis” ve “Gayrimenkul Müzayedelerinde Satışa Katkı Oranı En Yüksek Ofis” plaketleri de takdim edildi.

Ödül ve plaketlerini Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis’ten alan Köksal Ünal, “Bu ödüllere Eskidji Ankara Merkez Bölge Ortaklığı olarak layık görüldük. Ama bu başarılar benim ve ekibimin olduğu kadar “Eskidji” markasının başarısıdır” dedi. 2014’te emlak piyasası için söylenen ‘sektör dibe vuracak’ söylentilerinin Eskidji’nin başarısını asla etkilemediğine vurgu yapan Ünal şöyle konuştu: “Ankara Bölge ortaklığı olarak birçok defa ödül aldık. Başarımızın 2015 yılında da artarak devam edeceğine eminim. Türkiye’de emlak piyasası hareketliliğini kolay kolay yitirmez. Herkesin oturduğu evin sahibi olmak istediği bir kültürden geliyoruz. Bu sebeple gayrimenkul almak ülkemizde her zaman önemli bir yatırım aracı olacak. Ve bizler, ‘Eskidji’ markasını soyadımız gibi benimseyerek gayrimenkul piyasasında yol gösterici olmaya devam edeceğiz.”

Eskidji öncü olacak

2014 emlak sektörünün değerlendirildiği ve 2015’in fırsatlarının konuşulduğu toplantıda, Hürriyet Emlak Satış Müdürü Önder Çoban, bir sunum gerçekleştirdi. Eskidji ile Hürriyet Emlak’ın entegrasyonu hakkında bilgi verildiği sunumda, sektörün sorunlarına da değinildi. Toplantı’nın bir diğer konuğu ise Reidin temsilcisi Serkan Karateke oldu. Reidin’in Türkiye’de uygulanmasında Eskidji’nin öncü rol oynayacağını belirten Karateke,  Reidin’in Eskidji Gayrimenkul’e entegrasyonuyla ilgili detaylı bilgi verdi.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI