19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriEsenler Cevizli Bahçe ön satışta!

Esenler Cevizli Bahçe ön satışta!

Esinder Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön satışların başladığı projenin ilk etabı, 4 bin metrekare alanda 200 civarında konutla inşa ediliyor.

Esenler Nene Hatun Mahallesinde yapılacak olan dönüşümde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunacak. Cevizlibahçe konutları geniş yaşam alanları, tüm beklentilere cevap verecek sosyal alanları ile aileniz ile birlikte güvenli, huzurlu ve mutlu olarak yaşayabileceğiniz şekilde tasarlandı. 

2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Teslimlerin Temmuz 2016'da yapılması planlanan proje, iki etap halinde inşa ediliyor.

Cevizli Bahçe Lokasyon

Cevizli Bahçe Evleri Esenler'de Medipol Hastanesi, Bağcılar Devlet Hastanesi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Esenler Devlet Hastanesi gibi büyük sağlık kurumlarına yakın mesafede yükselecek.

Sosyal donatılar

Cevizlibahçe konutları vaktinizin çoğunu huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeniz için projelendirilmiş durumda. Kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çardaklar, kafeterya, fitness salonu, çocuk oyun alanları projenin sosyal alanları arasında yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI