28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerEsas Gayrimenkul'den yeni AVM yatırımı

Esas Gayrimenkul’den yeni AVM yatırımı

11 bin metrekare alan üzerine kurulu Esas 67 Burda AVM yatırımı 62 mağazası ile ulusal ve dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. 500 araç kapasiteli 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda’nın kiralanabilir alanı ise yaklaşık 22 bin metrekareyi kapsıyor. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen Esas 67 Burda perakende lansmanında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, “Hayata geçirdiğimiz projelerde 'değer yaratma' misyonuyla hareket ediyor ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyoruz. Türkiye’nin coğrafi konumu ve yer altı zenginlikleri ile en önemli illeri arasında yer alan Zonguldak’taki yeni satın alma yatırımımızı hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu da Zonguldak'ta son yıllarda hareketli bir kentleşme hızı görüldüğüne işaret ederek, şehrin yaklaşık 25 bin öğrencilik genç nüfusuna da dikkat çekti. Esas Gayrimenkul olarak fırsatlara odaklanmanın ve en doğru strateji ve planlama ile bu fırsatları değerlendirmenin kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Köseoğlu, şöyle konuştu:

"Esas 67 Burda, Zonguldak’ın en dinamik bölgelerinden birisi olan Kozlu-Karadeniz, Ereğli-İstanbul yolu üzerinde geçiş yoğunluklu bir noktada kurulmuş olması, tam karşısında Bülent Ecevit Üniversitesi’ni bulundurması açısından bizim için cazip bir yatırım noktası haline geldi. Satın alma yatırımımızı hayata geçirdikten sonra projemiz özelinde birçok mimari ve konseptimize yönelik yenileme de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Esas 67 Burda ruhunu yansıtan modern bir tasarımı iç ve dış cephemizde uygulayacağız. Açık alan kullanımını arttırarak, çevreyle ilişkili daha yeşil bir düzenleme sağlamayı planlıyoruz. Asansör holünü yenilemek, AVM içerisindeki yönlendirmeleri arttırmak, otopark alanlarını yenilemek de planlarımız dahilinde yer alıyor. Gerçekleştireceğimiz düzenlemelerle, Esas 67 Burda’da yepyeni bir etki yaratmayı hedefliyoruz”.

Milliyet 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI