29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerErciş Gençlik Merkezi yakında hizmete açılacak!

Erciş Gençlik Merkezi yakında hizmete açılacak!

Sahil Kent Mahallesi'ne yapımı son aşamaya gelen gençlik merkezine Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Nasır Sinoğlu ve Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın ile birlikte gelerek incelemelerde bulunan Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, gençliğin ülkenin geleceği, hizmetlerin ise en iyisine layık olduğunu bildirdi. Milletvekili Çiftci, şimdiye kadar Erciş'e 5 adet gençlik merkezi kazandırdıklarını, yapılan yeni gençlik merkezinin ise il düzeyinde bir tesis olacağını belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanlığıyla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Erciş gençliğine ve Erciş'e hitap edecek bir gençlik merkezi çalışması yaptık. Bu gençlik merkezi planlaması sonucunda da önce şehir merkezide 5 adet geçlik merkezi yaptık. Yeni yaptırdığımız ve il düzeyindeki gençlik merkezini de Erciş'e kazandırdık. Merkezin inşaatına geçen yıl başladı ve yapımı şu an bitmek üzeredir.

Allah nasip ederse peyzaj çalışmalarının bitirilmesinin ardından yıl sonu yeni gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine açacağız. Merkezde gençlerimize birçok hizmet verilecek. Gençlerimiz, madde bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan kurtulacak ve boş zamanlarını da bu merkezde değerlendireceklerdir. Ak Parti gençliğe bugüne kadar büyük önem veren siyasi harekettir. AK Parti'nin bugüne kadar yaptıklarına baktığımızda, gençliğe ve kadınlara ne kadar önem verdiğini görebiliriz. Yapmış olduğumuz yasal değişikliklerle seçme ve seçilme yaşını 25'e indirdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlerden, Ak Parti'den tavsiyesi ve istediği, seçme ve seçilme yaşını 18'e indirilmesidir. Bu da, Ak Parti'nin gençliğe verdiği önemi ortaya koymaktadır. Teşkilatlarımıza bakıldığında gençlerin ne kadar önemli mevkilerde olduğunu görmekteyiz. Biz bunu sadece söz ile değil, hizmetlerimizle de göstermekteyiz. Yapılan bu gençlik merkezimiz normal şartlar altında iller için planlanan bir tesisti. Ancak sağ olsun Sayın eski Bakanımız Suat Kılıç bizi kırmadılar. Geçmişte Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Erciş'e bu tesisi kazandırdık" dedi.

(İHA)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI