29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Konut Ocak ayında 609 adet konut sattı!

Emlak Konut Ocak ayında 609 adet konut sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nca,  Ocak ayı Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu 9 Şubat Pazartesi günü KAP'a bildirildi.

Toplamda 609 adet bağımsız bölümün satışının gerçekleştiği bildirilen raporda, en yüksek satışın 253 konutla Ayazma Emlak Konutları'nda olduğu açıklandı. Avrupa Konutları Tem 2 ise; 88 adet konut satışı ile ikinci sırada yer alıyor.

67 adet konut satışı ile Batışehir projesi üçüncü, Körfezkent 4. Etap Konutları ise 48 adet konut satışı ile, dördüncü  sırda yer alıyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ocak ayı satışlarından 394.820.155,56 TL kazanç sağladı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı özel durum açıklaması

Şirketimiz tarafından geliştirilen projelerde, 01 Ocak – 31 Ocak 2015 tarihleri itibariyle, toplamda 394.820.155,56 TL (KDV Hariç) değerinde, 609 adet bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir.

Aylık ve yıllık dönemler göz önünde bulundurularak hazırlanan satışı tamamlanmış (ön satışlar dahil) bağımsız bölümler raporu ekte PDF dosya olarak sunulmaktadır.

Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması, peşinat tutarının yatırılması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır. Bu işlemlerin tamamlanması zaman alabilmektedir.
Bu nedenle bir önceki ay veya aylarda açıklanan satış rakamlarının artması söz konusu olabilmektedir. Satışlara ilaveler olabileceği gibi alıcıların cayma haklarını kullanmaları ve iptallerden kaynaklanan azalmalar da söz konusu olabilir. Paylaşımlarda Yüklenicilere kalan bağımsız bölümler de satış rakamlarına yansıtılmıştır. Opsiyonlar satış adetlerinde dikkate alınmamaktadır.

EMLAK KONUT SATIŞ RAPORU İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Özlem Atila / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI