20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Konut, KüçükKöy’de hasılat paylaşımı yapacak

Emlak Konut, KüçükKöy’de hasılat paylaşımı yapacak

 

İhale 2 Nisan 2013 tarihinde Salı günü saat 14:30’da kurumun genel merkezinde gerçekleştirilecek.
Emlak Konut GYO tarafından Gaziosmanpaşa Küçükköy 2. Etap’ta ihaleye çıkarılan arsa, 17 bin 162 metrekaresi ticaret ve turizm alanı, 7 bin 554 metrekaresi de turizm ve kültür alanı olmak üzere toplam 24 bin 716 metrekare yüzölçümüne sahip bulunuyor. Emsal izni 2.5 olan arsa üzerine toplam 61 bin 792 metrekare inşaat yapma izni bulunuyor.
 
AVM yapılabilecek
Arsanın imar planı notlarında ise turizm, kültür alanları, kongre merkezi, otel, sinema, tiyatro, eğlence merkezi, müze, kütüphane, sergi salonu, sanat galerileri, gençlik merkezi, kültür tesisleri, AVM, restoran ve sosyal amaçlı dernekler yapılabileceği bilgileri yer alıyor.
 
Yeni şehir ihalesi bugün
Tuzla’da geniş sosyal olanakların ve lojistik tesislerin bir arada yer aldığı İstanbul Yenişehir projesinin ihalesi de bugün yapılıyor. İhale, Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi tarafından açık ihale usulüne göre iki oturum halinde yapılacak. İhalenin 1. oturumu bugün saat 15.00’da yapılacak. İstanbul Tuzla 120 ada 1 parsel arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinde arsa alanı 260 bin 489 metrekare olarak belirlendi. İstanbul Yenişehir projesi alanlarında konaklama, rezidans, özel okul, özel sağlık tesisi, sergi salonları, alışveriş merkezleri, çarşı, dini tesis alanları, turizm büroları gibi bir çok donatı ve hizmet alanları yer alabilir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI