28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerEmlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi SofaLoca'da ön talep toplanıyor!

Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi SofaLoca’da ön talep toplanıyor!

Emlak Konut GYO güvencesinde Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Eskişehir yolu üzerinde Ankara’nın en değerli projelerinden birini, SofaLoca projesini hayata geçiriyor.

SofaLoca, şehrin gözde lokasyonu ve en hareketli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde projelendirildi.

SofaLoca’da 150 lüks konut ve bunun yanında çok değerli 6 adet ticari ünite de yer almaktadır.Emlak Konut GYO tarafından Ankara’nın ilk projesi olarak dikkat çeken SofaLoca’da, ön talep toplama dönemi, www.sofaloca.com web sitesi üzerinden başlatıldı.

Etkileyici ve çevreci donatılarıyla Ankara'da örnek teşkil edecek

Geleneksel Türk mimarisi ve aile yaşamının gereklerini de bünyesinde barındıran, SofaLoca’da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılara da yer verildi.Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70’i, yemyeşil bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzaja ayrıldı.Çevreci donatılarıyla Ankara’da örnek teşkil edecek SofaLoca’nın, her katında atık ayrıştırma sistemi, çatılarında güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi üstün donatılar yer alıyor.Tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip daireler; 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde tasarlandı. Aile öncelikli bir konseptin benimsendiği projede daire büyüklükleri ise 180 ile 270 metrekare arasında değişiyor.

Sosyal donatılarıyla da şehrin en gözde projeleri arasında yerini alacak olan SofaLoca’da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor.Ön talep toplamaya başlanılan SofaLoca’da, Kasım ayı içinde düzenlenecek lansmanla birlikte satışların da başlayacağı belirtiliyor.

SofaLoca iletişim:

www.sofaloca.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI