28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEmlak Konut GYO’nun Ankara'daki ilk projesi: Sofa Loca satışa çıktı

Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi: Sofa Loca satışa çıktı

Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Eskişehir yolu üzerinde Ankara’nın en değerli projelerinden birini, SofaLoca projesini satışa sundu. Yoğun bir ilgiyle satışların başladığı projede sınırlı sayıdaki daireler hızla alıcı buluyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje, şehrin gözde lokasyonu ve en hareketli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor.

Lansman dönemine özel ödeme planları

Aile öncelikli bir konseptin benimsendiği projede daire büyüklükleri ise 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların KDV dahil 640.000 TL’den başladığı projede, daire fiyatının %75’ine 120 aya kadar %0,87 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Lansman dönemine özel olarak avantajlı ödeme planlarının sunulduğu projede %1 peşinat imkanı sağlanırken, peşinatın kalanı 12. ve 24. ayları bölünüyor.

SofaLoca’da 150 lüks konut yer alıyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip projede daireler; 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde tasarlandı.

Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi olarak dikkat çeken SofaLoca’da daireler satışların başladığı ilk günlerde hızla sahiplerini bulmaya başladı.

Ankara'da örnek teşkil edecek

Geleneksel Türk mimarisi ve aile yaşamının gereklerini de bünyesinde barındıran, SofaLoca’da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılara da yer verildi. Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70’i, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzaja ayrıldı.

Çevreci donatılarıyla Ankara’da örnek teşkil edecek SofaLoca’nın, her katında atık ayrıştırma sistemi, güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi teknolojik donatılar yer alıyor.

Sosyal donatılarıyla da şehrin en gözde projeleri arasında yerini alacak olan SofaLoca’da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI