22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Fuarı 2014 11 Eylül'de İstanbul'da açılıyor

Emlak Fuarı 2014 11 Eylül’de İstanbul’da açılıyor

Geçen yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz es-Suud'un yeğeni Prens Ahmed Bender es-Sideyri'in CNR Emlak Fuarı'na yaptığı ziyareti büyük ilgi uyandırmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tevfik er-Rebia yapacak.

Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuara, 4 günde 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Orta Doğu, Türk Cumhuriyetleri, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan da firmalar, CNR Emlak Fuarı'na katılacak. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak Fuarı Orta Doğu'nun konut, işyeri satınalma, kiralama ve finansman merkezi olacak. Emlak sektörüne ivme kazandıracak fuarın, sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlaması öngörülüyor. Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların da fuara ceplerinde 1 milyar 500 bin dolarlık bir bütçe ile katılması bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı'nda yıldız projeler de görücüye çıkacak. 40 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak. Fuar, yerli ve yabancı 250 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI