28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEmlak Çadırı'nda hemen teslim, sıfır daireler 99 bin TL

Emlak Çadırı’nda hemen teslim, sıfır daireler 99 bin TL

Bu sene ilk kez düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Emlak Çadırı İstanbul’da bulunan 220 adet tamamı sıfır, oturuma hazır ve sorunsuz iskanlı rezidance konutları 99 bin TL’den satışa sunacaktır. VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak.

“Fiyatı siz belirleyin…" sloganı ile yola çıkılan Emlak Çadırı projesi yılda sadece bir kez düzenlenecek. Emlak Çadırı'nın en önemli özelliklerinden biri ise, yatırımcıların maket üzerinden değil, beğendikleri konutları görerek alma şansının bulunması. Emlak Çadırı'nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması.

İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep “Biz inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı’na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırı’nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacağız. Bu avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırı’nda sağladığımız bir diğer avantajımız da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine imkan tanıyacak şekilde açık artırma düzenliyor olmamız. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız.” diye konuştu.

Bu yıl 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00 olarak belirlendi.

Özlem Atila / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI