23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriEmlak Çadırı'nda başvuru için son gün!

Emlak Çadırı’nda başvuru için son gün!

Bu sene ilk kez düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. 

mlak Çadırı'nın en önemli özelliklerinden biri ise, yatırımcıların maket üzerinden değil, beğendikleri konutları görerek alma şansının bulunması. Emlak Çadırı'nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması. 

İlgi Yönetim Hizmetleri A.Ş tarafından düzenlenen organizasyonda toplamda 240 adet, konut, ofis ve dükkan satışa çıkacak. KDV dahil fiyatlar, konutta 99 bin, ofislerde 149 bin ve cadde mağazalarında ise 199 bin TL. ile satışa sunulacak. 

Satışa açılacak konutlar Türkiye’nin 2023 vizyon projeleri olan 11 ihtisas hastaneli sağlık kente kapı komşu, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metroya yürüme mesafesinde bulunan Medikule İstanbul’da yer alıyor. 

Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede bulunan Medikule İstanbul 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde bulunuyor.

29 Mayıs Pazar Cuma gününe kadar ön başvuru yapabileceğiniz projede yer alan, gayrimenkullerin satışı 31 Mayıs Pazar günü yapılacaktır.
 

ÖN BAŞVURU VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI