28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEmlak Çadırı'nda başvuru için son gün 29 Mayıs!

Emlak Çadırı’nda başvuru için son gün 29 Mayıs!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs günü olan Emlak Çadırı'nda daireler, dükkanlar ve vip ofisler 99 bin liradan satışa sunuluyor. Emlak Çadırı kapsamında yer alan daire dükkan ve ofisler 31 Mayıs günü açık arttırmayla satışa sunulacak. Emlak Çadırı'nın proje yönetimini gerçekleştiren İlgi Yönetim A.Ş.'nin Genel Müdürü Murat Gülep, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.
 
RÖPORTAJIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
 
 
İlgi Yönetim A.Ş. markalı gayrimenkul yönetimi yapan şirket. Biz gayrimenkul yönetimini yaptığımız yerlerde şunu görüyoruz. Büyük gayrimenkul imalatı yapan firmalar, büyük konutlar yapıyor, 1000 konut, 2 bin konut. Bunları satarken bir pazarlama stratejisine giriyor ve az sayıdada olsa ellerinde konut kalmış oluyor. Bunların sonradan satımı problem oluyor. Reklam pazarlama çalışmaları yapamıyorlar, işletme maliyeti var yönetimsel anlamda. Böyle bir proje aklımıza geldi. Projemizi tanıdığımız bir çok gayrimenkul imal eden firmalarla görüştüğümüzde çok olumlu karşılandı. Onunla alakalı 31 Mayıs'ta Emlak Çadırı diye Türkiye'de daha duymadık, dünyada da duymadık. Çünkü maliyetinin altında şuanki değeri 300 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira değerinde olan konutları 99 bin lira ile 199 bin lira arasında satışa çıkacağız. 
 
Satıcağımız cadde dükkanlar, daireler, vip ofislerin ağırlıklı bölgemiz Başakşehir, Kayaşehir, Küçükçekmece ve etrafında bulunan bölgedeki projelerden oluşuyor. Yer ve bölge bitmiş biz 31 Mayıs'ta alın 1 Haziran'da taşının diyoruz.  
 
Emlak Çadırı'nda 1+1, 2+1 daireler, vip ofisler ve cadde dükkanları olacak. Emlak Çadırı olarak bz alıcımıza da bir garantörlük vermiş oluyoruz. Alıcınında hakkını korumak adına sarılacak olan dairenin dükkanın vip ofisin, bütün iskan belgelerinin tamam olması lazım, hukiki anlamda bir problem olmaması lazım. Tabi bu da yeterli değil. Bizim kendi teknik ekibimiz tarafından daireler incelenip gerekli tespitler yapılıp herhangi bir problem olmaması lazım. 31 Mayıs'ta dairesini dükkanını ofisini alan 1 Haziran'da taşınabilecek. Bununla birlikte Emlak Çadırı'nın en büyük avantajıda şu, bugünki değerleri 300 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasında değişen dükkan ofis ve dairelerin, satışları 99 bin liradan başlayacak. Bunların değerini alıcı belirlesin istiyoruz.
 
Bölgedeki diğer projelere de bakıldığında ne kadar uygun fiyata satışa sunulduğunu herkes görmüş oluyor. Bu bağlamda bölgenin yükselen değerlerinden projeler. Biz bunu alıcıya birinci elden böyl bir hizmet sunarak vermiş oluyoruz. Emlak Çadırı, bu fırsat senede bir defa olacak. Satışa sunduğumuz projelerimiz Başakşehir, Kayaşehir ve Küçükçekmece'deki marka projeler. Değerlerinin 4'te 1 fiyatına satılacak. Maliyetinin altına satılacak. Son başvuru tarihi 29 Mayıs. 31 Mayıs'ta açık arttırma gerçekleşecek.
 
Bize başvuracak firmaların dikkat etmesi gereken bir kaç husus var. İlk olarak marka projesi olması lazım. Herhangi bir problemi olmayan projeler olması lazım. Yatırımcının oturabilir ve oturduğunda rahat edebileceği, yatırımda kazanabileceği projeler olması önceliğimiz. Hem satıcı adına hemde yatırımcı adına garantör bir konum almak istiyoruz. Açık arttırmada daireyi alanlar peşinde alabilirler ya da banka kredisi ile kredilendirebilirler.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI