28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEmaar The Address Residence İstanbul satışa çıktı!

Emaar The Address Residence İstanbul satışa çıktı!

Emaar Square projesinde yer alan The Address Residence bugün satışa çıktı. Örnek dairesini gezdiğimiz The Address Residence projesinin detaylarını Emaar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.
 

 
Rezidans dairenizi otel kiralasın!
 
Emaar Square projesinde mücevher taşımız bu bina. İlk 11 katın 5 yıldızlı The Address Otel olacak. Otelin üzerinde 12. kattan 29. kata kadar mobilyalı rezidanslarımız var. Bu mobilyalı rezidansların sahipleri arzu ederlerse otel havuzuna evlerini dahil edebiliyorlar. Otelde onu otel odasıymış gibi kısa süreli olarak kiralayabiliyor.
 
Ayrıca mobilyayı kendim seçmek istiyorum diyenler içinde farklı bir uygulamamız var. 30. kat ile 46. kat arasındaki daireleride mobilyasız olarak tasarladık. Alıcılar beş yıldızlı otel konforundan yararlanıp kendi dairelerini istedikleri gibi dizayn edebilecek.
 
Sizin için dekore edilmiş mobilyalı rezidans daireler!
 
Mobilyalı rezidans daireler 75 metrekareden başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Mobilyasız dairelerimizde 1+1'den 3+1'e kadar fakat penthouselarımızda var. Onların metrekareside 645 metrekareye kadar yükseliyor.
 
Mobilyalı rezidans daireleri dekore ederken şık olmasını arzu ettik. Otel ve sürekli konaklamaya uygun materyal seçimi oldu. Otelin odalarıda çok şık. Binamızı Foster + Partners tasarladı. Norman Foster dünyanın en önemli mimarlarından biri. Türkiye'de ilk kez bizim projemizde çalıştı. Dizayn ederken süreklilik ve dayanıklılık önemli fakat ev sıcaklığınıda yaratacak şık ve modern daireler yaptık.
 
Dairenizi kendiniz dekore edin!
 
30. katın üzerindeki daireler Sky Wiev daireler diyoruz. Biz bu daireleri aslında mobilyasız teslim ediyoruz ama biz bir hayal kurduk ve ona görede dekore ettik. Tavanlarımızı 3 metre yükseliğe sahip. Dairedeki bütün işçilikler çok ince bir şekilde yapıldı. Bir çok ev sahibinin bu şekilde dekore edeceğini tahmin ediyoruz.
 
Akıllı ev sistemiyle hayatınızı kolaylaşıyor!
 
Sky Wiev daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Üst katlarsa ise 4+1 ve 5+1 penthouselarımız bulunuyor. Buradaki dairelerin büyüklükleri 80-90 metrekarelerden başlıyor. Bu evlerde otomasyon çok önemli. Girdiğiniz andan itibaren bir ipad sistemi üzerinden evinizde istediğiniz aydınlatma senaryonuzu oluşturabilir ya da hazır olanları kullanabilirsiniz. Size zorluk değil hayatınızı kolaylaştıracak akıllı evler.
 
Hem yeşil, hem lüks bina!
 
LEED sertifikamız var. Binamız hem yeşil hem de lüks oldu. Genelde ikisi pek yanyana duran şeyler gibi gözükmüyor. Demek ki ikiside aynı anda olabiliyormuş biz yaptık.
 
Her yaşam için farklı daire!
 
Bizim 3 farklı standartta dairemiz var. Kalite anlamında değil ama yaşam olarak farklı evler. Birileri biraz daha geleneksele yakın. Bildiğimiz evlerin daha lüks ve yüksek tavanlı hali. Her yaşam için farklı çözüm bulalım ve yenilik getirelim istedik. Banyo ve mutfaklarda da bunu görebiliyorsunuz.
 
The Address Residence 2017'de teslim!
 
Diğer etaptaki evlerin teslimlerine 2015 sonunda teslim etmeye başlıyoruz. 2016 yılının ilk yarısında ise alışveriş merkezimiz hayata geçecek. Otelin açılması ise 2016 yılının sonu 2017 yılının başını bulur.
 
Kullandığın hizmet kadar aidat!
 
Aidat konusunda özenli bir çalışma yaptık. Lüksü istediğiniz kadar alın diye. Temel belli şeyler olacak tabi. Bunların dışında alacağınız ekstra hizmetlerin hepsi sizin talebinizi karşılayacak. Tecihinize bağlı olarak aldığınız hizmetler için ödeme yapılacak.
 
Otel havuzunda kiralanan daireden herkes pay alacak!
 
197 adet mobilyalı dairelerden ev alanlar arzu ederlerse otel havuzuna verebilecekler. Otel havuzuna giren evler kiralandığında havuzda payı olanlara ödeme yapılacak. Benim evim kiralanmadı gibi bir problem olmayacak. Başkasının dairesi kiralansa bile havuzda dairesi olana bir pay düşecek.
 
Şehir merkezi her zaman değerleniyor!
 
Şehir içinde yaşam gündemde artık. Şehir içi her zaman değer kazanıyor. Bizim lokasyonumuz o anlamda çok önemli. Ulaşımda çok iyi. 2 metro hattına 1'er kilometre uzaktayız. Bir havaray ile ikisini birleştiriyoruz. Tabiki bunlar alt yapı yatırımı. Ama biz developer olduğumuz için yani araziyi ve gayrimenkulü geliştirici olduğumuz için olaya bir bütün olarak bakıyoruz. Bunlar uzun vadede projenin geleceğini etkileyecek şeyler.
 
The Address Residence 500 bin dolardan başlıyor!
 
The Address Residence'ta metrekare birim fiyatı 5 bin 385 dolardan başlıyor. Yerine ve yükseliğine göre farklılık gösteriyor. En küçük evimiz 500 bin dolardan başlıyor, evler büyükçe metrekare birim fiyatı düşüyor. Mobilyalı dairelerde dekorasyondan kaynaklı minimum bir fiyat farkı bulunuyor. Fakat bu göz ardı edilebilir birşey günün sonunda herşeyi sizin için düşünülmüş bir daire satın alıyorsunuz.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI