19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriElysium Elit Koşuyolu satışa çıktı!

Elysium Elit Koşuyolu satışa çıktı!

2003 yılında kurulan Ofton İnşaat 12 yıl içerisinde birbirinden farklı toplam 18 projeyi hayata geçirdi. Ofton İnşaat, 2015'in ilk projesi Ellysium Eit Koşuyolu bugün satışa çıkardı.
 

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Yusuf Şimşek  ve İsmail Hakkı Altun, Elysium Elit Koşuyolu projesinin tanıtımı için bugün Shangri – La Hotel'de basınla bir araya geldi.
 
Ön talep sürecinde yüzde 20'si satılan Elysium Elit Koşuyolu projesi İstanbul Anadolu yakasının en nezih semtlerinden Koşuyolu’nda hayata geçiriliyor. Elysium Elit Koşuyolu projesi 14 ve 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor.
 
Metrekaresi 4 bin 300 dolar!
 
Elysium Elit Koşuyolu projesinde metrekare biriim fiyatı 4 bin 300 dolardan başlayarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.
 
İsmail Hakkı Altun rööportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
 

10 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Elysium Elit Koşuyolu projesinin A bloğunda 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Geniş ailelerin oturmasına imkan tanıyan bu dairelerin alanları 197,69 ile 253,99 metrekare arasında değişiyor. Son iki katında ise 433,26 metrekare büyüklüğe ve 120 metrekare teras ve kat bahçesine sahip olan 2 dubleks daire bulunuyor.
 
Aidat 1000 lira civarında!
 
Toplantıda yöneltilen aidatlar ne kadar olur sorusuna 1000 lira civarında olur yanıtı verildi. Aidatların dairelerin büyüklüklerine göre değişeceğinin altı çizildi.
 
Elysium Elit Koşuyolu'nun B bloğu ise 32 adet rezidans dairelerden oluşuyor. Alanları 66,68 ile 106,22 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonlar yer alıyor.  Ayrıca alanları 182,45 ile 187,77 metrekare arasında değişen iki dubleks daire bulunuyor.
 
Kentsel dönüşüm kapsamında tek bir binanın dönüşmesinden yaşama geçirilen Elysium Elit Koşuyolu projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Proje toplam 86 adet konuttan meydana geliyor.
 
Yusuf Şimşek röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
 

Akıllı ev teknolojisinin kullanıldığı Elysium Elit Koşuyolu projesinde fitness center, açık kapalı yüüzme havuz, sauna, buhar odası gibi birçok sosyal olanak yer alıyor.
 
Elysium Elit Koşuyolu projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre, deniz otobüslerine 3 kilometre, marmaray, metro ve Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde konumlanıyor. 
 
Ofton İnşaat'tan 2 yılda 1 milyar lira ciro hedefi!
 
Ofton İnşaat bu yıl hayata geçireceği ve hizmete açacağı projelerle 2 yılda 1 milyar lira ciro hedefliyor. Satışa sundukları Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu projeleri, Dolapdere'de inşaatına başlayacakları konut ve mağazadan oluşan bir proje ve Bodrum'da bir konut projesi gayrimenkul kısmını oluşturuyor. Gayrimenkul'de 500 milyon lira ciro hedefliyor. Otel grubunda ise Taksim ve Kasımpaşa'daki otelleri yakında hizmete açacak. Ayrıca Merter'de yeni otel projelerininde inşaatına başladı. Turizmde sektöründe ise 25 milyon dolar ciro beklentisi bulunuyor. Bunun sonucunda 2015 yılında 570 milyon lira, 2016 yılında ise 470 milyon lira ile 1 milyon'u aşan ciro hedefi bulunuyor.
 
Ofton'dan turizm atağı!
 
İnşaat alanında çalışmaları devam ederken turzim alanında da yatırımlara başlayan Ofton, şehrin merkezi bölgelerinde 4 ve 5 yıldızlı oteller hayata geçiriliyor. Taksim ve Kasımpaşa'da hizmete açacağı oteller ve 70 milyon lira yatırım bedeline sahip Merter'deki otelde hayata geçince faaliyeti devam eden otellerle beraber 900 oda sayısını geçmiş olacak.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI