16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerElysium Elit Koşuyolu projesi 5 Mart'ta satışa çıkıyor!

Elysium Elit Koşuyolu projesi 5 Mart’ta satışa çıkıyor!

Ofton İnşat tarafından yükselen Elysium Elit Koşuyolu projesi, 5 Mart  Perşembe günü yapılacak basın toplantısı ile lanse edilecek.  Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun’un katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı ile birlikte, Elysium Elit Koşuyolu projesi satışa sunulacak. 

2 bloktan oluşan Elysium Elit Koşuyolu projesi, toplam 86 adet konuttan oluşuyor. 1+1 , 2+1 , 4+1 , 3,5+1 ve 4,5+1 daire alternatiflerinin bulunduğu projede, daire büyüklükleri 70 ile 200 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'nda doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler tüketicilerin tercih edebileceği Elysium Elit Koşuyolu, 10 Dönüm Arazi üzerine, dışarıya açık alışveriş merkezi ve 2 Bloktan oluşan ayrıcalıklarla donatılmış lüks bir residence projesi olarak hayat buluyor. Projenin altında çok yönlü ve elit markalardan oluşan her türlü ihtiyaca cevap veren dışarıya açık 6500 M2’lik kapalı alana sahip, bu alışveriş merkezi projeye ve bölgeye çok ayrı bir değer katacak.

Elysium Elit Koşuyolu nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen projede özellikle ulaşımı kolay bir bölge olan Koşuyolu'nda olmanın avantajlarını taşıyor. Az katlı binaların çoğunlukta olduğu bölge, aynı zamanda İstanbul'dayeşili bol olan bölgelerden.  Proje Koşuyolu Parkı'nın yanında yükseliyor. Projede aynı zamanda Marmaray ve  Avrasya tüneline yakın bir lokasyonda yükseliyor. 

Elysium Elit Koşuyolu'nda sosyal alanlar 

Elysium Elit Koşuyolu sosyal alanları ile göz dolduruyor. Projede acık – kapalı yüzme havuzundan, fitness merkezine, saunadan tenis kortuna, basketbol sahasından yürüyüş parkuruna kadar pek çok sosyal aktivite alanı mevcut. 

Konut teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanan projede, metrekare fiyatlarının 4 bin 700 dolardan başlaması bekleniyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI