28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriElysium Art Şişli'de yerinizi almak için acele edin

Elysium Art Şişli’de yerinizi almak için acele edin

Şişli Bomonti bölgesinde Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art projesi Şişli Bomonti'nin en kıymetli noktalarından Bira Fabrikası'nın olduğu alanda yükseliyor.

Metro istasyonlarının ve Levent – Maslak bağlantısını sağlayan tünele yakınlığı ile tercih sebebi olmaya aday. Alışveriş ve kültür merkezlerine yürüme mesafesinde oluşu, üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazibe merkezi haline gelmiştir.

Elysium Art Şişli, 66 m2’den başlayıp yüksek kira getirisi olacak olan 1+1’ler, birleşerek 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dairelere bir anda dönüşebilecek şekilde planlanıyor. Böylece her cephede her katta istediğiniz metrekare büyüklüğünde yaşam alanınızı kendiniz oluşturabiliyorsunuz.

Sosyal donatı alanları

Elysium Art Şişli sosyal olanakları arasında fitness center, kapalı otopark, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu yer alıyor

Elysium Art'ta fiyatlar

Elysium Art'ta 66 metrekare 1+1 daireler 705 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşin, kalan kısım banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI