24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriElysium Art Şişli'de lansman avantajlarını kaçırmayın!

Elysium Art Şişli’de lansman avantajlarını kaçırmayın!

Elysium Art projesi şehrin en gözde kültür ve yaşam alanlarından olan Şişli Bomonti’de yükseliyor. 2 bin 950 metrekare alan üzerinde konumlanan Elysium Art Şişli, 26 katlı tek bir blok olarak inşa ediliyor.

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art projesi  214 adet rezidans dairesi ve 7 adet de ticari üniteden oluşuyor.

Elysium Art Şişli nerede?

Elysium Art Şişli İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Bomonti’de yükseliyor. Proje metro istasyonlarının ve Levent – Maslak bağlantısını sağlayan tünele yakınlığı ile tercih sebebi olmaya aday. Alışveriş ve kültür merkezlerine yürüme mesafesinde oluşu, üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazibe merkezi haline gelmiştir.

Bomonti bölgesinin en kıymetli noktalarından Bira Fabrikası’nın olduğu alanda inşa edilen Elysium Art  projesinde, 1+1’den 4,5 +1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 daireler birleştirilerek istenilen metrekarelerde, istenilen oda sayılarında daireler elde edilebiliyor.

Elysium Art projesinde fitness center, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark bulunuyor.

Elysium Art Şişli'de fiyatlar 

Daire fiyatlarının 700 bin TL’den başladığı Elysium Art Şişli'de banka kredisi kullanılabiliyor. Konut bedelinin yüzde 25’lik kısmı peşin ödenerek, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. 

 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI