20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriElit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: Kendi evinizde kiracı olmayın..

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: Kendi evinizde kiracı olmayın..

Daha iyi yaşam koşulları ve sosyal aktiviteler sunmak üzere geliştirilen lüks projeler, beraberinde yüksek aidatları da getiriyor. Yeni inşa edilen projeler havuz bakımından güvenliğe, tenis kortundan spor salonuna çok sayıda hizmeti sunarken, söz konusu hizmetlerle gelen yüksek aidatlar konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor.

Son olarak Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’de inşa ettikleri Elit Royal Residence projesiyle dikkati çeken Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, aidat konusunun satış aşamasında ilk sorulan sorulardan biri olduğunu söyledi.

Yıldızhan, “Konut algısı artık değişti. İnsanlar, yaşam kalitesini yükseltecek, konforlu ve sosyal alanların da yer aldığı konutlarda hayatını sürdürmek istiyor. Ancak lüks sitelere yöneldiklerinde karşılarına yüksek aidat problemi çıkıyor. Bazı durumlarda bu sorun konut satışından vazgeçmelere de neden oluyor. Satış aşamasında sormayıp, konuta yerleştiklerinde yüksek aidatla karşılaşanlar ise adeta kendi evlerinde kira öder konumuna düşüyor” dedi.

Sektör temsilcilerinin astronomik aidat sorununu çözmelerinin satışlara yansıyacağı gibi sektöre duyulan güveni de arttıracağını bildiren Yıldızhan, şunları söyledi:

“Aidat sorununu çözmek özellikle lüks konut üreticisinin başlıca hedeflerinden olmalı. Sosyal alanlara büyük yer verilen lüks konutlarda bu alanların giderlerini düşürmek için özel çalışmaların yapılması, satış aşamasında yardımcı olacağı gibi enerjiden de tasarrufu sağlar. Konut alıcısı, düşük aidat çözümleriyle karşılaştığında projeye ve firmaya olan güveni artar. Biz de Elit Yapı olarak yeni projelerimizde bu sorunun çözülmesine dair çözüm üretmek için çalışmalarda bulunuyoruz.”

Elit Royal Residence

Başkent’in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe’de lüks ve konforun yeni adresi Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor.

Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla “akıllı ev” olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.

 

Ayrıca Elit Royal Residence’da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. 

Elit Royal Residence İletişim

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI