19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriEkobord Yapı Decoor Fuarı’nda yerini aldı!

Ekobord Yapı Decoor Fuarı’nda yerini aldı!

İnsan ve doğaya tamamıyla dost, montajı kolay, yüksek mukavemete sahip, estetik, farklı çeşitlerde fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, yapı sektörünün Anadolu’daki en büyük fuarı olan ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen Yapı Decoor Ankara Fuarı’nda yerini aldı.
 
Vefa’nın fibercement levha üreten markası Ekobord, Ankara’da Yapı Decoor Fuarı’na katılıyor. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen fuar, Ankara Congresium’da 26-29 Mart tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Ekobord, insan ve doğaya tamamıyla dost, montajı kolay, yüksek mukavemete sahip, estetik ve farklı çeşitlerde fibercement yeni nesil levhalar üretiyor. 
 
Tercih edilirliği artıyor
 
Ekobord markalı levhaların sektördeki tercih edilirliği her geçen gün güçlenen bayilik ağıyla birlikte gittikçe artıyor. Ekobord’un tercih edilmesini sağlayan pek çok fark arasından üretim proseslerinde uygulanan sıkıştırma işlemi öne çıkıyor. Bu işlem ile levha karışımında bulunan malzeme ve katmanlar birbirine iyice yapıştırılıyor. Bu sayede benzerlerine göre dış koşullara ve darbelere dayanımları daha da artan Ekobord yeni nesil levhalar, hem çok fazla soğuk hem de çok fazla sıcağa dayanabilecek mukavemette üretiliyor.
 
Keskin hatlara sahip özgün desenler
 
Düz yüzeyli fibercement levhaların yanı sıra her türlü zevke hitap eden özgün desenli levhalar da üreten Ekobord, üretimde kullandığı kalıp sistemi sayesinde çok daha keskin hatlara sahip desenli ürünler sunuyor. Ayrıca tüm ürünlerini istendiğinde astar boyalı ya da son kat boyalı olarak üretiyor. Üretim hattına entegre edilen kesme hattı ise standart ebatların yanında özel ebatlı ürünlerin de tercih edilebilmesini sağlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI