28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerEgesel İnşaat Triyanda Evleri’ni Torbalı’da satışa çıktı

Egesel İnşaat Triyanda Evleri’ni Torbalı’da satışa çıktı

Projenin bölgede heyecan yarattığını vurgulayan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin:  Bugüne kadar altına imza attığımız bütün projelerde müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini her şeyin üzerinde tuttuk, kalite ve güvenilirlikten ödün vermedik. “Triyanda Evleri”yle  de yıllardır inşaat sektöründe edindiğimiz deneyimler ışığında, iki yıl gibi bir süre içerisinde bölgeye benzersiz bir proje kazandırmış olacağız. Torbalı/Ayrancılar büyük bir hızla gelişiyor değerleniyor, biz de bu değişimle paralel, çağdaş ve yüksek kaliteli bir proje ürettik, her detayı büyük bir titizlikle tasarlıyoruz. Yatırımcılarına değer katacağına ve dönüşünün hızlı olacağına inancımız tam” dedi

 ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Evlerin 170 bin ila 225 bin lira arasında değişen fiyatlardan bu ay sonu itibariyle satışa sunulacağını belirten Şahin, sağladıkları olanakları da aktardı. Müşterilerin vade farksız ve 30 aya varan kredi olanağından da yararlanabileceğini vurgulayan Şahin, “Bu da bankalara göre yüzde 30’a varan avantaj sağlıyor. 24 ayda bitecek bu konutlar için biz de üzerimize düşen görevi yaptık, vatandaşlarımız için elimizi taşın altına koyduk” dedi.

ÖZKAYNAK VURGUSU

Projedeki 317 dairenin 2+1 ve 3+1 şeklinde düzenleneceğini kaydeden Şahin, toplam maliyetin ise 37 milyon lirayı bulacağını söyledi. Projenin yüzde 50’lik maliyetinin şirketin öz kaynaklarında hazır durumda bulunduğunu aktaran Şahin, “Yani yapılacak 320 konutun yüzde 20’sini bile satsak geri kalan yüzde 80’ini hiç borç almadan tamamlayabilecek durumdayız” diye konuştu.

ARSALAR TAMAM

Bugüne kadar kaç metrekare olursa olsun 12 ayı geçirmeden teslim ettiklerinin altını çizen Şahin, “Son 10 yılda 800 konut üretim sattık. Önümüzdeki 5 yıl içinde yapacağımız tüm projelerin de arsalarını satın aldık. İzmir’de çok fazla arsa sıkıntısı yaşanıyor. Ne yazık ki İzmir’in ufku dar, genişlemiyor. Birçok ilçe gelişi güzel yapılan nedeniyle plansız şekilde doldu” şeklinde konuştu. İnşaat sektörünün 2014 yılını ‘kayıp yıl’ olarak geçireceğini de iddia eden Şahin, 2015’in de önünün kapalı olduğunu söyledi.

DEĞİŞİM ZAMANI

İzmir’de yaklaşık 20 yıldır birçok başarılı projeye imza attıklarını söyleyen Şahin, kamuoyunda pek tanınmadıklarını söyledi. İzmir’de kentsel dönüşüme ilk katkı koyan firmalardan olduğunu hatırlatan Şahin artık sessiz kalmayacaklarını vurguladı. Egesel’in kabuk değiştirdiğini anlatan Şahin, “Bundan böyle kurumsal firmalarla işbirliği içinde olacağız. Daha nitelikli, daha seçkin yaşam alanları oluşturacağız. Kamuoyunun bizleri tanıması adına onlara başarılarımızdan ve projelerimizden bahsedeceğiz” dedi. 

İŞTE TRİYANDA EVLERİ 

İzban Pancar metro durağına 4, havaalanına 14 dakika mesafede olan Triyanda evleri bölgede sadece bir ev değil eksiksiz bir yaşam alanı üreten ilk proje olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 16 blok 317 konuttan oluşan projenin inşası hızla devam ediyor. 30 ayda teslim edilecek olan proje toplam 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Triyanda Evleri; 22.000 m2 klimatik havuzlarla desteklenmiş yeşil alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, fitness salonları, basketbol sahası, açık hava sineması, 7/24 güvenlik ve profesyonel site yönetimi gibi ayrıcalıklarla konut sahiplerine her türlü sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam sunuyor. Engellilerin daireleri dışında başkalarının yardımına ihtiyaç kalmadan gezebilecekleri sistemlere ek olarak talep edilen dairelerde engellilere yönelik çözümler  de sunulacak.

Triyanda Evleri İletişim

Web: www.triyandaevleri.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI