24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriEclipse Maslak yüksekleri hedefleyenler için benzersiz bir yaşam alanı

Eclipse Maslak yüksekleri hedefleyenler için benzersiz bir yaşam alanı

 İstanbul’un en değerli, en gözde lokasyonu Maslak… Finans dünyası orada, ülkenin en başarılı kurumları oradan yönetiliyor,  Boğaziçi’ne ve İstanbul’u dünyanın gözbebeği yapan renkli yaşamına çok yakın. Yani gelecek Maslak’ta, kazanç Maslak’ta…  Eclipse Maslak’ta seçtiğiniz yaşam biçiminiz ne olursa olsun, yaşamak istediğiniz  hayat ne kadar farklı olursa olsun, size tam uyum sağlayacak seçenekler var.  Ankastre eşyalar, vitrifiye, parke…  Kapı kollarına kadar en küçük detaylar bile en kaliteli, en seçkin markalardan.  

Eclipse Maslak sosyal donatılar

Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, bu   buhar odası, hobi salonu, oyun alanı… Eclipse Maslak’ta yaşayacakların kendilerine verdiği değerin geçici bir heves  olmadığını bildiğimiz için…

 Tüm bu yaşam gerekleri Eclipse Maslak’ta tam bir Avrupalı gibi profesyonelce,  titizlikle, en yüksek hizmet kalitesiyle var. Çünkü kendini dünyanın merkezine  koyanlar, dünyayı da çevrelerine kurarlar.  Güven, riskleri öngörmek ve kontrol edebilmektir.  Eclipse Maslak’ta olası tüm  riskler kontrol altındadır. 7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik  personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı…

Artaş İnşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor..Projede teslimler yapıldı,hayat başladı.
 

83 ofis ve 550 daireden meydana gelen Eclipse Maslak projesi kesintisiz şehir, orman ve Boğaziçi manzarasına sahip. Bu özelliği ile diğer projeler arasından sıyrılıyor.

Hangi seçenekler sunuluyor?

Türkiye’nin finans dünyasının merkezinde yer alan Eclipse Maslak projesinde 40 katlı iki kule içerisinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri bulunan 550 adet daire ve 44 adet ticari birim bulunuyor. Projede ofislerin büyüklükleri 135 metrekare ile 1516 metrekare arasında değişiyor.

Eclipse Maslak güncel fiyatlar

1+0’lar 388 bin TL – 489 bin TL arasında,

1+1’ler 585 bin TL – 683 bin TL arasında,

2+1’ler 735 bin TL – 994 bin TL arasında,

3+1’ler 1 milyon 116 bin TL – 1 milyon 208 bin TL arasında,

4+1’ler 1 milyon 470 bin TL – 2 milyon 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eclipse Maslak ödeme planı

%25 peşinatla, kalan %75’lik tutar için 120 ayda %87 faiz oranıyla taksitlendirme yaptırmak mümkün. Projede %1 KDV imkanı da sunuluyor.

 

Eclipse Maslak Business İletişim:

Telefon: 0212 285 44 54

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Eclipse Maslak Fiyatlar

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI