20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni ProjelerDumankaya”dan Fikirtepe”ye yeni proje geliyor!

Dumankaya”dan Fikirtepe”ye yeni proje geliyor!

Dumankaya Yönetim Başkanı Uğur Dumankaya Fikirtepe için yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi

Dumankaya :"Fikirtepe”de şu anda biz 2 parselle anlaşma yaptık. Biri ile % 100 diğerinde e yakın anlaşma yaptık. 2 etabında projenin konseptlerini belirledik.İkisi de gerçekten güzel bir çalışma oldu. Fikitepe”de bir anda 20 bin 500 konut devreye girecek burada rekabet daha farklı ,asıl olarak burada yükseliş olması gereken nokta aslında burası.

“Fikirtepe”de 16 dönüm arazide 1200 konut”

O bölgede herkesin yaptığından daha farklı bir proje olması gerekli. Fikirtepe”de bine yakın ön talep var,  yakında ön  mimarlık için ön bir sunum yapılacak. 16 dönüm toplamda 1200 konut olacak şekilde ancak metrekareleri daha fazla yaparsak daha fazla olabilir.

“Fikirtepe”de yeni ve acemi oyuncular var”

 Fikirtepe lokasyon olarak mükemmel bir lokasyon. İstanbul”un Anadolu Yakasına damga vurabilecek bir lokasyon.Ancak problem şu yeni ve acemi oyuncular var yüksek konutun getirmiş olduğu maliyetler var. Çok fazla arz aynı anda verilecek dikkat edilmesi gereken durum bu yoksa Fikirtepe çok önemli ve değerli bir lokasyon. Kısa vadede belirli bir çalışma içerisinde sıkıntılarda barındırabilir. Fiyat olarak bizim maliyetimizin daha altında. Bu fiyattan satılırsa zarar edersiniz Fikirtepe”nin gideceği daha çok yol var metrekare fiyatları daha artacak. Metrekare fiyatı en az 6 bin lira olan bir yer sıkıntı oluşturabilir.

“Fikirtepe bizim ustalığımızı göstereceğimiz bir lokasyon”

Fikirtepe bölgenin en değerli lokasyonların bir tanesi o bölge farklı bir enstantene getirecek. Yanlış fiyatlandırma Anadolu Yakasının dengesini bozabilir. Maliyetin çok belli olduğu ve fiyatların belli olduğu bir noktada firmaların çok dikkatli stratejik dikkat eden noktalarda olması gerekiyor. Fikirtepe”de proje yapmak daha fazla bir ustalık gerektiriyor. 4500 dairede biz kural kurucuyuz, ancak Fikirtepe bizim ustalığımızı gösterebileceğimiz bir alan olarak görüyoruz, bu üzden herkesin ne yapabileceğini anlamaya çalışıyoruz.

“2. Yarıda lansman düşünüyoruz”

Fikirtepe projesinin çalışmaları devam ediyor ve 2. yarıda bununda lansmanını gerçekleştireceğiz"

Dumankaya Mozaik İletişim

 www.dumankaya.com  

Eren Aşnaz/emlakdream.com

(dumankaya fikrtepe projesi, dumankaya fikirtepe projesi ne zaman başlıyor, dumankaya fikintepe projesi hakkında, uğur dumankaya ffikirtepe açıklaması, dumankaya fikirtepe nerede)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI