19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDumankaya Flex Office 101 bin liradan başlıyor!

Dumankaya Flex Office 101 bin liradan başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Modern Vadi projesinin 3. etabı Hi-Fit'in ofis bloğu satışa çıktı. Flex Office projesinde satışların yüzde 60'ı tamamlandı.
 
Dumankaya'nın Vizyon ve İkon projelerinden sonra 3. Landmark projesi olarak yükselen Dumankaya Flex Ofis'te hazır ofis konsepti sunuluyor. Projede toplam 321 adet ofis yer alıyor.
 
Dumankaya Flex Office fiyatları 101 bin liradan başlayarak yükseliyor. Teslimlerinin 2017 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Dumankaya Flex Office'ta banka kredisi ile vadelendirmek mümkün.
 
Bahçeşehir Flex Office'te sekreterya hizmetleri, lounge, cafe, misafir karşılama ve lobi, otopark, toplantı odaları, copy center, posta-kargo, depo ve arşiv alanları, 24 saat güvenlik, mülk yönetim sistemi, athletic-o sports club gibi imkanlar bulunuyor.
 
32 katlı tek blok halinde yükselen Dumankaya Flex Office, İstanbul Bahçeşehir – Esenyurt'ta TEM'in yanı başında Atatürk Havalimanı'na hem de yapılmakta olan 3. havalimanına ve Akbatı Alışveriş Merkezi'ne yakın mesafede konumlanıyor.
 
Dumankaya Flex Ofis nerede?
 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI