23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerDumankaya ailesi Gülşen konseri ile bir araya geldi!

Dumankaya ailesi Gülşen konseri ile bir araya geldi!

1 Ekim 2014, İstanbul – Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Dumankaya çalışanlarının da katıldığı şölenin final gecesinde, Dumankaya site sakinleri sahneye çıkan Gülşen Konseri ile eğlendi.

21 Ağustos- 21 Eylül tarihleri arasında, yaşamın başladığı Dumankaya site sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen spor şöleninde grup dinamiğinin verdiği ayrıcalığı, ayrıntılara yansıtarak keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirilmesi amaçlandı.

30 gün boyunca 13 sitede tenis, basketbol, voleybol gibi toplamda 6 branşta düzenlenen turnuvada dereceye giren site sakinlerine kupa ve madalyaları, 29 Eylül Pazartesi günü saat: 20.00’da Dumankaya İkon’un sosyal tesislerinde yapılan final gecesinde verildi. 

Spor Şöleni Final Gecesi’nde Site Sakinleri Gülşen Konseri ile Eğlendi

Türk pop müziğinin önemli seslerinden Gülşen’in şarkıları ile renk kattığı final gecesinde Dumankaya Ailesi unutulmaz bir akşam yaşadı. Sahne performansı ile büyüleyen Gülşen, birbirinden güzel şarkılarını Dumankaya Spor Şöleni kapsamında Dumankaya Ailesine özel seslendirdi. Gece, Gülşen’e eşlik eden havai fişek ve ışık gösterileri ile son buldu.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI