19 Nisan 2024 Cuma

Dumankaya 1 Numara

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından sekiz yıldan beri düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre marka konumlandırmasında en başarılı marka Dumankaya İnşaat oldu. 
 
Dumankaya İnşaat adına GfK 'nın 2006 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Marka İmaj ve Konut Satın Alma Davranışları Araştırması'nın 2013 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre marka cazibesinde birinci, spontan bilinirlikte ise en çok akla gelen ilk iki markadan biri oldu.
 
Aralık 2013-Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 527 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve beğeni konularına kadar geniş bir çerçeveyi kapsıyor. 
 
Araştırma sonuçlarını  değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya;     "Dumankaya İnşaat olarak 2013 yılını bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde ortaya koyduğumuz enerjimizi odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğumuz çalışma anlayışımız ile birleştirerek başarılarla tamamladık.”
 
“GfK 'nin yaptığı Marka İmaj ve Konut Satın Alma Davranışları Araştırması'nda 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmaların ve doğru konumlandırma stratejilerimizin meyvelerini verdiğini, neticesinde gayrimenkul sektöründe marka konumlandırmasında en başarılı firma olduğumuzu görüyoruz. Dumankaya olarak geliştirdiğimiz konutlar kadar markamıza da çok ciddi yatırımlar yapıyoruz ve yaptığımız tüm faaliyetleri ölçümleyerek kendimizi sürekli sınıyoruz. Sahip olduğumuz çalışma anlayışımız ve ekibimiz ile birlikte yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI