27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerDubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu

Dubai Big 5 Show’da ilgi odağı oldu

Türkiye’nin lider modüler banyo mobilyası üreticisi ORKA Banyo, 17-20 Kasım 2014 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Ortadoğu'nun en büyük ve prestijli yapı & inşaat fuarı Dubai Big 5 Show'da Ortadoğu yapı sektörü ile buluştu.

60 farklı ülkeden dünya inşaat piyasasına yön veren 2.700'ün üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı Dubai Big 5 Show'a dördüncü kez katılan ORKA Banyo, birbirinden farklı tasarımlarının yer aldığı şık ve fonksiyonel ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Zabeel Hall'de U156 standında ziyaretçilerini ağırlayan ORKA Banyo, yoğun ilgiyle karşılaştığı fuardan uzun soluklu ilişkilere imza atan anlaşmalarla Türkiye'ye döndü. Başta İran ve Suudi Arabistan olmak üzere, Kuveyt, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya, Irak, Kenya, Lübnan, Pakistan, Ürdün, Türki Cumhuriyetleri, Umman, Katar, ve Bahreyn'den gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ORKA Banyo, Ortadoğu'nun inşaat sektöründe de yenilikçi çizgileri ile yer alma yolunda ilerliyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI