23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDoğayla iç içe bir yaşam Kızkalesi Asude Evleri!

Doğayla iç içe bir yaşam Kızkalesi Asude Evleri!

“Proje hakkında!

Asude Evleri'nin inşa edildiği 16000 m2 alanın sadece 4000 m² 'si inşaat alanı. Kalan 12000 m² 'si ise, yeşil alan ve ortak kullanım alanı olarak ayrılmış. Projede 64 metrekareden daireler ile 140 metrekareye kadar çıkan 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

“Fiyat”

Asude evlerinde 64 mertekareden başlayan 1+1 daire fiyatları 110 bin tl”den başlayan fiyatlarla başlangıç gösterirken, 140 metrekare 3+1 daire fiyatları 230 bin tl”ye kadar yükseliyor. Asude Evleri”nde satışlar devam ediyor.

“Sosyal donatılar”

Asude Evleri'nde; açık ve kapalı (ısıtmalı) yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkları, dart, bilardo, masa tenisi, cafe, restaurant, disko, açık-kapalı otopark, gezinti yolları gibi; site sakinlerinin kullanacağı siteye ait daha nice tesisler yer alıyor. Proje estetik peyzajıyla ferah yeşil alanlar Açık güneşlenme terasına sahip, dört mevsim yüzebileceğiniz, geniş kapalı yüzme havuzu •Fitness salonu,Basketbol sahası,Tenis kortu,Çocuk parkı, Yürüyüş alanları…gibi Aknedinz”in doğasıyla iç içe yaşama imkanı sunuyor.  

“Doğu Akdeniz'in efsanevi incisi Kızkalesi”

Doğu Akdeniz'in efsanevi incisi Kızkalesi'nin göbeğinde yepyeni bir yaşam alanı inşaa ediliyor. Adı; Asude Evleri. Burası, adından da anlaşılacağı gibi; güneyin en huzurlu yaşam alanlarından biri olacak.Asude Evleri; Sakinlerine huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

"Güvenliğiniz için herşey düşünüldü"

En kaliteli inşaat malzemelerinin kullanıldığı Asude Evleri'nde güvenli bir yaşam geçirmeniz için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Radye temel, deprem perdesi ve perde kolon taşıyıcısı ile deprem ve yangın yönetmeliklerine uyumlu, kontrollü site giriş çıkışları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, görüntülü diafon sistemi,aktif paratoner sistemi, çelik daire ana giriş kapısı, otomatik kontrollü ve statik balans vanalı merkezi kalorifer sistemi, jeneratör, yangın ve gaz dedektörleri…

“Doğayla içiçe doğal yaşam”

Kızkalesi ve Asude Evleri'nin çevresindeki doğa ve doğal yaşam, gelişmiş alt yapısına rağmen bozulmamış durumdadır. Kızkalesi çevresindeki köylerde, doğal yumurtasından yoğurduna, sütünden sebze meyvesine kadar tüm ürünler doğal ve tazedir. bu ürünler, tazeliği ve doğallığı ile Asude Evleri'nin yanıbaşında kurulan Kızkalesi pazarına kadar iner. Kısacası; Asude Evliler, yaşamı doğal ve doğa ile iç içe yaşarlar.

"Konum"

Asude Evleri Akdeniz"in Doğu Akdeniz"in efsanevi incisi Kızkalesi"nin göbeğinde konumlanıyor.

Asude Evler İletişim:

Web: http://asudeevleri.com/

Tel: (0531) 020 04 05

Eren Aşnaz/http://emlakdream.com 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI