20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriDoğadan aldığını doğaya sunan çevreci proje, Gölmahal Villaları!

Doğadan aldığını doğaya sunan çevreci proje, Gölmahal Villaları!

Hadımköy yolu üzerinde, Alkent’te yemyeşil bir arazi üzerinde konumlanan Gölmahal Villaları, çevre dostu, enerji tasarrufu sağlayan akıllı sistem uygulamaları ile ön plana çıkıyor. Kendi kaynaklarını üreten, doğadan aldığını doğaya sunan çevreci proje, küresel iklim değişikliği tehditine karşı  gezegenimizin geleceğini önemseyerek, villaların inşaatında kullanılan malzemelerden, yaşarken tasarruf etmeyi sağlayacak özelliklere kadar her bir detaya büyük önem veriyor.

Sımsıcak, samimi bir mahalle ortamı

Aynı villa tiplerinin tekrarından oluşan tekdüze bir yapılanmanın aksine Gölmahal’de, gerek mimarinin, gerekse de villa konumlarının güneşe, rüzgara ve manzaraya göre farklılaştırılmasıyla sımsıcak ve samimi bir mahalle ortamı yaratıldı. Mermer, metal ve ahşabın birlikteliğinden doğan şık villalar, estetik duruşlarıyla olduğu kadar dayanıklılıklarıyla da göz kamaştırıyor.

Akıllı sistem otomasyon teknikleri

38 villadan oluşan Gölmahal Villaları’nda elektrik ve mekanik sistemlerde akıllı otomasyon sistemleri kullanıldığından, evdeki her türlü cihaz, istenildiği şekilde bilgisayardan veya telefondan kumanda edileceği gibi evdeki anahtar prizlerinde tek tuşla tüm sistemleri farklı ortamlarda çalıştırabilecek menü uygulamaları yapılabilecek.

Doğalgaz kullanılmıyor

Doğalgazın yangın, patlama, zehirlenme tehlikelerinin yanı sıra çevreye verdiği zararları önlemek amacı ile doğalgaz yerine, hava kaynaklı ısı pompaları ile elektiriğin kullanıldığı projede, zeminden ısıtma ve serinletme hemde üflemeli merkezi klima sistemi yer alıyor. Bu sayede ilave olarak yüzde 20 ile yüzde 50 arasında enerji tasarrufu sağlanıyor.

Gölmahal Villaları Lokasyonu

 Büyükçekmece’de, Hadımköy Yolu üzerinde inşa edilen Gölmahal Villaları Maslak ve Levent’e 25 dakika, Taksim’e 30 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Hazerfen Havalimanı’na 5 dakika, Büyükçekmece Marina’ya 5 dakika, TEM Otoyolu’na 1 km. ve E-5’e de 5 km. mesafede bulunuyor. Ayrıca Hazarfen Havalimanı bağlantılı helikopter kiralama servisi ise acil durumlarda 24 saat hizmetinizde olacak.

Gölmahal Villaları fiyatları

Satış fiyatı 1.595.000 Dolar+KDV olan villalardan satın alan villa sahipleri sosyal tesis ve marketten de 1/38 oranında hisse sahibi olacaktır.

Gölmahal Villaları iletişim bilgileri:

Web: www.golmahal.com

Telefon: 0212 886 28 63

 

Haber: Cem ERTUĞRUL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI