19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerDKY'den Lokum Evler satışa çıkıyor

DKY’den Lokum Evler satışa çıkıyor

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Genel Müdür Yardımcı Ersagun Şimşek, emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e verdikleri röportajda Tuzla'da yükselecek Lokum Evler projesini anlattılar.

Tuzla'da yükselecek ve peyzaj düzenlemesi ve yaşam standartları ile iddialı bir proje olan Lokum Evleri DKY inşaat ve Metropolist Yapı imzalarını taşıyor. Proje lansmanı 17 Eylül tarihinde yapılacak ancak şimdiden 1500 ön talep toplanmış durumda.

Proje ile ilgili Ali Dumankaya şunları söyledi:

Lokum Evler değişik bir proje. Peyzajı iddialı bir proje yine. Peyzaj alanında farklı unsurların olduğu, biraz daha mahalle konseptinin yaşama geçirildiği bir proje. 722 daireli bir proje. Ön talep süreci içerisindeyiz. Yaklaşık 1500 ön  talep aldık ve artarak devam ediyor. 17 Eylülde lansmanını gerçekleştireceğiz. Metropolist Yapı ve Gayrımenkul ile birlikte yürütüyoruz projeyi.”

Ersagun Şimşek ise projeyle ilgili olarak şunları kaydetti:

“18-19 katlı bloklardan oluşuyor. Bir tane siteden ayrı residance bloğu var. Diğerleri genelde aileye hitap eden daireler. 2+1, 3+1 daha makul büyüklüklerde ama kullanışlı daireler sunuyoruz. “

 

DKY İnşaat İletişim:

Web: http://www.dkyinsaat.com/

Tel: 0216 517 9 517

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI