28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerDKY'den Kartal'da yeni proje!

DKY’den Kartal’da yeni proje!

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Genel Müdür Yardımcı Ersagun Şimşek, emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e verdikleri röportajda Kartal'da yükselecek yeni projelerini anlattılar.

7-8 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip, 7 bloktan oluşan projede 300-400 konut bulunuyor. En küçük dairenin 2+1 ve 80-90 metrekare olacağı projeyle ilgili Ersagun Şimşek şunları kaydetti:

"M1 Kartal projesi 21 dönüm, Kartal’ın en prestijli bölgesi, Kartal’ın merkez lokasyonunda bir proje. Maltepe’den itibaren E-5 hattının en iyi lokasyonu. Metro’ya yakın, sahile inen bağlantı yolunun köşesinde, görüntüsü muazzam ve arkasına çok prestijli bir avm yapılacak. 7 Bloktan oluşuyor. Önünde 7-8 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor. 300-400 konutluk, en küçük dairelerin 2+1 85-90 metrekare olduğu, Karal’ın en prestijli aile sitesi olacak. En büyük özelliği bütün dairelerin adalar manzaralı olması. 1. Katta adaların net bir şekilde gözüküyor olması. Güzel bir peyzaj alanına ve sosyal donatılara sahip olan bir proje. İddialı ve bizi çok heyecanlandıran bir proje. Amacımız Ekim ayına yetiştirmek. Kartal’da siteden ayrı bir de ofis bloğumuz var.”

 

DKY İnşaat İletişim:

Web: www.dkyinsaat.com

Tel: 0216 517 9 517

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI