20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriDKY Kartal'da mükemmel deniz ve adalar manzarası!

DKY Kartal’da mükemmel deniz ve adalar manzarası!

"Her şeyin bir tık fazlası" sloganıyla yola çıkan DKY Kartal’da bir evden beklediğiniz her şeyin daha fazlası var. Daha güzel bir manzara, daha geniş konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum, daha kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım…
 
D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen DKY Kartal projesi,  Boğaziçi Köprüsü’ne 22, FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede. Aynı zamanda Metro istasyonuna da komşu olan, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 km, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 km yakınlıkta olan eşsiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yer alıyor. 
 
Üniversiteler, hastaneler, seçkin AVM’ler ve iş merkezleri ile çevrili olan DKY Kartal projesi, 331 adet konut ve 23 bin metrekarelik ofis alanından meydana geliyor. 7 Dönümlük dev bir yaşam parkının bulunduğu proje, muhteşem manzarası ile dikkat çekiyor.
 
Alışılagelmiş daire formatlarının dışında, buçuk kavramı ile tasarlanan konutlar içerisinde, 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 seçenekleri yer alıyor.
 
Konutlarda yer alan balkonlar, eşsiz adalar ve deniz manzarasını doyasıya yaşamak, isteyenler için hem yaz hem de kış aylarında kullanıma uygun olarak tasarlanmış.
 
DKY Kartal projesinde daire fiyatları;
 
2+1,5 daireler 452 bin TL'den
3+1,5 daireler 733 bin 250 TL'den
4+1,5 daireler 1 milyon 132 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Proje kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.
Peşinat kolaylığı da sağlanan projede yüzde 5 peşinat verilerek konut sahibi olmak da mümkün. Ayrıca yüzde 25 peşinat verilmesi halinde 24 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. 60 ay vade isteyenler için de firma bünyesinde yüzde 0.51 vade farkı ile ödeme planı oluşturulabiliyor.
%1 ekstra indirim kampanyasından faydalanmak için ise projenin sitesinden ilgili formu doldurmanız gerekiyor.
 
Sosyal yaşam alanları olarak karşımıza açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terası, açık hava sineması, bisiklet yolları, koşu parkuları, fitness center aktivitelerinin yer aldığı sosyal olanaklar çıkıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI