23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDKY Kartal'da her şeyin bir tık fazlası yüzde 10 indirim ile!

DKY Kartal’da her şeyin bir tık fazlası yüzde 10 indirim ile!

'Herşeyin bir tık fazlası' sloganı ile yola çıkılan proje DKY Kartal bir evden beklediğiniz her şeyin daha fazlasını vadedediyor. DKY İnşaat imzası ile yükselen proje 220 milyon yatırım bedeline sahip. İstanbul Kartal'da, 21 bin 600 metrekare arsa üzerine yayılan projede 331 adet konut yer alıyor. Projede aynı zamanda 23 bin metrekarelik ofis alanı da bulunuyor.

DKY Kartal Projesi , Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde bulunuyor.  Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Soğanlık'da yer alıyor.

Sahip olduğu adalar ve deniz manzarası ile fark yaratan projenin tüm dairelerinde balkon bulunuyor. 5 ile 7 metrekarelik balkonlu dairelerin bulunduğu DKY Kartal projesinde açık ve kapalı kullanımlı havuzlar, güneşlenme terası, açık hava sinema, bisiklet yolları, çiçek bahçeleri, ağaçlar, su kanalları, çocuk oyun alanları, yemyeşil çimenler, koşu parkurları, fitness center, otopark gibi imkanlar yer alıyor.

DKY Kartal fiyat listesi!

2+1,5 daireler 452 bin TL'den

3+1,5 daireler 733 bin 250 TL'den

4+1,5 daireler 1 milyon 132 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

DKY Kartal ödeme alternatifleri

DKY Kartal ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projeden yüzde 5'ten başlayan peşinatlarla konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 24 ay vade yada 60 ay 0,51 faiz oranıyla vadelendirilebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI