19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDKY Kartal projesi 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

DKY Kartal projesi 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

220 milyon dolar yatırım ile 21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşaa edilmeye başlanan  ‘DKY Kartal’ projesinin detaylarını DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

1,5 yaşam alanı!
 
DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, Geçen hafta MIPIM'de ön lansmanını yapmıştık. Orada yabancı yatırımcılarla buluştuk. Bugün burada projeyi tanıttık ve satışa başladık. DKY İnşaat'ın kendi adını koyduğu imzasını attığı ilk proje. Projemiz 331 daireden oluşuyor. Biz burad ayeni bir konsept getirdik. Balkonlarımızı 5 ve 7 metrekare tutarak ve bunları açılabilir camla kapatarak 2+1,5'dan 6+1,5'a kadar daireler şeklinde yaptık. Metrekarelerimiz son derece verimli. Kayıpsz mimariyle tasarladık. Mutfağımızı çift tezgahlı yapıyoruz ankastreleri veriyoruz. Yalnızca buzdolabını vermiyoruz. Portmantomuz banyo dolaplarımız standart. Balkonlarımızdaki cam kaplamalar standart. Fiyat ve kalite dengesini koruyarak güzel bir proje yaptık. 
 
7 bin metrekare yaşayan alan!
 
Projemizde 7 bin metrekare yeşil bir park mevcut. Açılabilir ve kapanabilir yüzme havuzu, fitness, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, süs havuzu, hobi alanları gibi imkanlar var. Burası yaşayan bir park haline gelecek. Bu da projemizin kendine özgü özelliklerinden birisi. 
 
Ofis bloğunu tamamen satmak ya da kiralamak niyetindeyiz!
 
Ofis bloğumuzda dizayn aşaması devam ediyor. Leed Sertifikalı bir bina olması için bazı ön hazırlıklarını yapıyoruz. Ofis bloğumuzda hedefimiz ya toplu bir satış ya da  toplu bir kiralama şekli. Yaklaşık 23 bin metrekare kiralanabilir bir alan. Oldukçada iyi bi otopark imkanıyla. 50 metrekareye 1 otopark olacak.
 
En küçük daire 2+1,5 olarak tasarlandı!
 
Yaşam tarzı olarak 1 oda 1 salon dairelerle aileler çok fazla bir arada olamıyor. O yüzden daha çok aileyye yönelik bir proje yapmak istedik. Piyasaya baktığınız zaman stüdyolar ve 1+1'ler oldukça arzı olan daireler. O yüzden daha çok 2+1 daireleri tercih ettik. Projemizde 2+1 ve 3+1 çoğunlukta. Bu bizim pazar araştırmasındaki sonucumuz. Ayrıca bize gelen taleplerde yaptığımızın doğru olduğunu gösteriyor. 
 
Tüm daireler deniz manzaralı!
 
Metro Gross Marketi'n üzerinde olmamızdan dolayı yaklaşık 9 metrelik  yükseklikten itibaren binalarımız yükseliyor. Aynı zamanda alan olarakta Kartal'ın en yüksek yerlerinden birindeyiz. Bu sayede ufka baktığımız zaman bütün dairelerimiz deniz manzarası gören konumda.
 
Uygun fiyat, cazip ödeme!
 
Lansman dönemine özel fiyat politikamız var. Oldukçada ilgi görüyor. 3 bin 800 liradan başlıyor peşin fiyatlarımız. Peşin olarak veya banka kredili olarak verilebiliyor. Ya da yüzde 25 peşinata firma bünyesinde 24 ay vade yapabiliyoruz. Ayrıca yüzde 5'ten başlayan peşinatlarlada kredi kullanılabiliyor.
 
DKY İnşaat'tan 6 yeni proje daha!
 
Kartal'da 2 büyük projemiz daha gelecek. Bunlar kentsel dönüşüm projeleri. Bizim yan kuruluşumuz DKY Kentsel planlıyor. Bu yıl içerisinde satışa çıkarağımızı umuyoruz. 120 konutluk projelerden bahsediyoruz. Kentsel olarak başka projelerimizde var. DKY kentsel dönüşümde marka olmak için hızlı adımlarla yürüyor.
 
Yenisahra'da 5 binlik planları bekliyoruz. Ön konseptini bitirdik. 60 dönümlük kısmının detay projesini yapıyoruz. İmar planları değişiklik yapmamızı gerektirmezse 2016 yılında satışa çıkarız. 
 
Sultanbeyli'de bir projemiz var. Fatih Caddesi yürüyüş yolu üzerinde. Home ofis, konut ve açık mağazalar olacak. Kat yüksekliğinden dolayı orada proje değişikliğine gitme mecburiyyetinde kaldık. Şimdi o doğrultuda 200 civarında konut ve 150 200 civarında küçük mağazalardan bahsediyoruz ama bu daha azalabilir. Güzel bir yaşam merkezi yaratmaya çalışıyoruz.
 
Kağıthane'de bir projeye başlıyoruz. Onunda lansmanını br iki ay içerisinde yapmış olacağız. Orası daha farklı bir proje olacak. Konut, rezidans projesi. Orada daha verimli kullanışlı özel projeler yaratacağız.
 
Bu sene 4 ila 6 arasında proje çıkabiliriz. ruhsatlamalarımızda bir sıkıntı olmadığı taktirde projelerimizi çıkabiliriz diye düşünüyorum.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI