28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerDKY İnşaat'tan Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli'ye yeni proje!

DKY İnşaat’tan Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli’ye yeni proje!

DKY İnşaat bugün Kartal'da hayata geçirecekleri DKY Kartal projesinin tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Satışları başlayan projenin detaylarını ve toplantıdan dikkat çeken noktaları sizin için derledik.
 
Basın toplantısını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

 
DKY Kartal'da fiyatlar KDV dahil 385 bin liradan başlıyor!
 
DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da 220 milyon dolar yatırım ile DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. DKY Kartal projesi 21 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.
 
Toplam 331 adet konuttan meydana gelen DKY Kartal projesi 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5 daire tiplerinde dizayn edildi. Projede 1,5 olarak isimlendirilen bölüm özel olarak tasarlandı. 5 ile 7 metrekare arasında değişen kapanabilir balkonlar salon mutfak balkon üçgeninde yeni bir yaşam alanı oluşturuyor.
 
DKY Kartal projesinde fiyatlar metrekaresi 3 bin 900 liradan başlayıp 5 bin 700 liraya kadar yükseliyor. Fiyatlara KDV'nin dahil olduğu projede KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi.
 
DKY Kartal projesinde çiçek bahçeleri, ağaçlar, yemyeşil çimenler, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurları, açık ve kapalı kullanımlı havuzlar, fitness center ve açık hava sinema gibi sosyal imkanlar yer alıyor.
 
Metro durağına 200 metre mesafede konumlanan DKY Kartal projesinde Metro Gross Market yer alıyor. Ayrıca projenin yanıbaşına AVM ve Kültür Merkezi inşa edilecek. DKY Kartal projesinde konutların yanısıra 23 bin metrekarelik ofis bloğuda yer alıyor. Projede ofislerin KDV oranı ise yüzde 18 olarak belirlendi.
 
 
Hafriyat çalışmalarının başladığı DKY Kartal projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 24 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanırken yüzde 5'den başlayan peşinatlarla banka kredisi kullanmak mümkün.
 
DKY Kağıthane projesi Eylül'de satışta!
 
2015'te yatırımlarına devam edecek olan DKY İnşaat'ın DKY Kağıthane projesinin yakında satışa çıkması planlanıyor. Ruhsat işlemleri devam eden proje Kağıthane'de Beşler Sucuk Fabrikası'nın arazisinde yükselecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon küçük daire tipleri yer alacak. Ön talep toplama sürecinin Nisan 15'te başlaması planlanıyor. Resmi satış tarihi ise Eylül ayı olarak öngörülüyor.
 
DKY Sultanbeyli projesi!
 
DKY İnşaat'ın 2015 senesinde satışa sunmayı planladığı bir diğer projesi ise Sultanbeyli'de yer alıyor. DKY Sultanbeyli projesinde bölgedeki imar planlarının değişmesi sebebiyle yeniden projelendirme çalışmaları devam ediyor. 
 
Çeliktepe'de kentsel dönüşüm projesi!
 
DKY İnşaat, Çeliktepe'de yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Bu projenin ise 2015 yılının ikinci yarısında satışa çıkması planlanıyor.
 
Yenisahra 2016'da satışta!
 
En büyük projemiz olarak nitelendirilen DKY İnşaat'ın Yenisahra'daki kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor. Hazırlıklar tamamlandığı taktirde proje 2016 yılında satışa sunulacak.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI