23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerDev tesisin temeli yarın atılıyor

Dev tesisin temeli yarın atılıyor


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni yatırımların temelini atmaya hazırlanıyor. 15 Eylül Pazar günü Trabzon’da Araklı ilçe merkezinde düzenlenecek merasimle toplam yatırım bedeli 225 milyon lira olan 24 tesisin temeli atılacak.

Ülkemizin dört bir yanında yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yeni yatırımların temelini atmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda 15 Eylül Pazar günü Trabzon'da Araklı ilçe merkezinde düzenlenecek merasimle toplam Yatırım bedeli 225 milyon lira olan 24 tesisin temeli atılacak.

Tesislerin 12'si Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 12'si Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait 12 tesis, 150 milyon lira Yatırım bedeline sahip ve bu tesislerle Trabzon il merkezi, 130 dekar Tarım alanı, 7 ilçe ve 51 yerleşim yeri taşkından korunacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait 12 adet tesis ise 75 milyon lira yatırım bedeline sahip bulunuyor. Bu tesisler içme suyu şebeke, içme suyu arıtma, Kanalizasyon inşaatı ve sahil düzenleme tesislerinden oluşuyor.

Öte yandan kente 20 milyon lira yatırım bedeline sahip 5 müjde daha verilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI