28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriDenge Yapı'dan annelere özel kampanya!

Denge Yapı’dan annelere özel kampanya!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.
 
Denge Yapı, bu yazı yeni evinde geçirmek isteyen anneler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak bir kampanya düzenledi. Anneler Günü’nü de içine alan Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor. 
 
Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak kampanyanın tüm annelerin yanı sıra anne adaylarını da kapsadığını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Küçük büyük herkesin hayatında önemli bir yer tutan annelere biz de düzenlediğimiz kampanya ile destek olmak istedik. Kiradan kurtulup bu yazı kendi evinde geçirmek isteyen tüm anneleri ve anne adaylarını kampanyadan yararlanmaya bekliyoruz” dedi. 
 
Kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatının 142 bin 450 liradan başladığını belirten Bayram, “Buna göre konut alıcısı 142 bin 450 liradan satılan dairenin yüzde 25’ine denk gelen 35 bin 615 liralık peşinatı 2016 yılında öderken, aylık sadece 1.425 lira taksit vererek ev sahibi olabiliyor. Aynı şekilde Mahal Sancaktepe Ada’da 207 bin 220 liraya satılan 2+1 A tipi dairenin 51 bin 800 liralık peşinatını önümüzdeki yıl ödeyen konut alıcısı aylık sadece 2 bin 75 lira taksitle hayalindeki evi alabilecek” diye konuştu.
 
 

12 farklı tipte toplam 515 daire

Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. 10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada ise 12 katlı 3 ve 5 katlı tek blokta 169 
daireden meydana geliyor. 
 
Her iki proje de çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Bu nedenle Mahal Sancaktepe'de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daireye, Mahal Sancaktepe Ada'da ise iki tip 1+1, dört tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam yedi farklı tip de konuta yer verildi.
 
Sunduğu sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanı ile site sakinlerine dopdolu bir yaşam sunan Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol alanı ve ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar da yer alıyor.

TEM’e 5 dakika mesafede

İstanbul'un yedi ilçesine komşu Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. 
 
Her iki proje de, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.
 
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.
 
www.mahalsancaktepe.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI