28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerDemet Akalın'dan ONS İncek'e gönderme..

Demet Akalın’dan ONS İncek’e gönderme..

Ankara’nın önde gelen değerlerinden Ons İncek Residence’ın Yılbaşı partisinde sahne alan Demet Akalın ” Projeniz o kadar büyük ki artık bana da en üst kattan bir daire hediye edersiniz. İlla ki Jennifer Lopez mi olmak lazım? ” diyerek dinleyenleri kahkahaya boğdu.

Düzenlediği çeşitli organizasyonlar ile daha önce de bir çok defa konut sahiplerini bir araya getiren ONS İncek Residence, satış ofisinde gerçekleştirdiği “Yeni Yıla Merhaba” partisi ile ONS İncek’lilere unutulmaz bir gece yaşattı. Demet Akalın’ın şarkıları ile renk kattığı partide Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Yeni Yıl Pastası kesildi. Tüm konut sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen ve sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanan konserde Demet Akalın “Ankara’da uzun süre yaşadım, Ankara benim memleketim sayılır. Ons İncek dairelerini de çok beğendim. En üst kattan daire hediye almamız için Jennifer Lopez mi olmamız lazım” diyerek gönderme yaptı. Başarılı sanatçı konser sonrasında sahne fotoğrafını ” Ons İncek ailesine nezaketinden ötürü teşekkür ederim” notuyla instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Konut sahipleri ile yakından ilgilenen ONS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay “Projemize başladığımız ilk andan itibaren tüm konut sahiplerine otel konforunda ev sahibi olma ayrıcalığını yaşatma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimize ulaşmak için izlediğimiz yol, içtenlik ve samimiyet. Bugün 250’ye yakın aile ile beraberiz. İnşallah ileride 2000 kişilik kutlamalarımızı da beraber gerçekleştireceğiz. Geleneksel değerlerimizden olan komşuluk ilişkilerinin önemini hatırlatmak için böyle organizasyonları özellikle düzenliyoruz. “ dedi.

Yeni yıla oldukça renkli bir şekilde merhaba diyen ONS İncek, konut sahiplerine ayrıcalıklı anlar yaşatmaya devam ediyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI