23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDekon Silva'da anahtar teslimler gerçekleşti

Dekon Silva’da anahtar teslimler gerçekleşti

Dekon İnşaat’ ın Çekmeköy Alemdağ da gerçekleştirdiği projesi Dekon Silva’ da teslim süreci başladı. 29 mart 2015 Pazar günü Çekmeköy Kaymakamı ve Çekmeköy Belediye Başkanı’nın katılımı ile gerçekleştirilen “Anahtar Teslim Töreni”nde, daire sahipleri bir araya geldiler. Açılış konuşmasından sonra, Dekon Silva’nın inşaat süreci ve Dekon İnşaat’ın yeni projelerinin tanıtıldığı sunum misafirlerle paylaşıldı.

Alemdağ ormanına komşu proje, yatay konseptte planlanmış 4 bloktan, toplam 260 daireden oluşuyor. Dekon Silva, daire çözümleri, sosyal olanakları ve uygun fiyatlandırmasıyla oldukça ilgi görüyor. Alemdağ Ormanın etkisi altında olan Dekon Silva, yeni yapılan 3.Köprü bağlantı yolu ile Anadolu yakası köprü çıkışına 25 km mesafede yer alıyor.

Dekon Silva’ da 1+1, 2+1, 3+1 normal ve bahçe katı daireler, 3+1ve 4+1 bahçe dubleksler, 2+1 ve 3+1 çatı dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Bahçe katları ve çatı dubleksler ile dikkat çeken Dekon Silva’da güncel fiyatlar 210.000 TL ile 786.000 TL aralığında değişiyor. Projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilir.

%75 yeşil alana sahip projede, site içerisinde araç trafiği yok. Kapalı otoparklardan katlara direk erişim bulunuyor. Ayrıca projede, sosyal tesis binasında lokal, fitness salonu, açık alanda yüzme havuzları, çocuk parkı, spor alanları ve yürüyüş parkuru mevcut. Projedeki ticari alanların, dışarıya da hizmet verecek özel birimler olması projenin dikkat çeken özellikleri arasında. Alemdağ, Kuzey Marmara Otoyolu’ nun birinci derecede etki alanında bulunan bölgelerden biri. Hem ulaşım alternatifleri hem de ağaçlık alanların oksijen oranını yükseltmesi nedeniyle yaşam alanı olarak avantajlar taşıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI